Drumuri Naționale în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 09:19:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rizzuh

CJUE. Oare cat o sa dureze hotatarea preliminara?

Bravo CNAIR, foarte competenti, ati sapat sub groapa in care erati deja alta groapa mai adanca. :((

pasadia

Reflectat si in presa din Brasov:

http://www.bizbrasov.ro/2018/04/04/dn10-buzau-brasov-ar-putea-fi-inchis-25-de-puncte-critice-descoperite-pe-sosea/

Hatru fiind, concluzionez ca e un nou pas in directia cresterii artificiale a traficului pe valea Prahovei cu scopul de a impinge in fata concesiunea. Go Neaga, go!

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

rizzuh

^ Mai este si DN1A ;) Strict pentru Buzau, pana sa faca CoBra sa faca mai intai PloBu :p

dumbravaandrei

Am dat duminica o fuga pana la Nehoiu...
Ce sa zic...  intr-adevar, dupa Crasna sunt multe portiuni unde s-a lasat drumul.
Mai grav e ca la viaduct la Siriu plasele de pe versanti iar sunt burdusite. N-as vrea sa zic ca se va intampla cu siguranta, dar daca nu fac zevzecii astia ceva, pana la vara iar inchidem drumul la viaduct.

Bine.. in mod normal ar trebui corectat traseul dn10. Chiar daca ne-ar usura de 80-100 mil de eur, in unele zone trebuie musai mutat drumul...

Cat despre traficul ce "contribuie" la A3, cred ca dn10 nu e ar aduce nici 5% din trafic.... e cvasi-gol drumul asta....

pasadia

Vad ca chiar trebuie sa imi explic "glumele". Dar n-am chef, nu e cazul sa mai starnesc acum corul de argumente stupide de prin vremea 2014-2015.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

tom_sawyer

Cred ca stirea asta merge aici:

Guvernul a aprobat deschiderea punctului internaţional de frontieră între România şi Ucraina, la Isaccea - Orlivka

economica.net

rizzuh

@pasadia, Eu am inteles, doar ca il rog pe Neaga sa faca PloBu mai intai, ca altfel nu avem cum sa ajungem la minutata CoBra ;) Se pare ca dumbravaandrei nu s-a prins.

GDPR

Pe Defileul Jiului in perioada asta s-a lucrat la rosturile de dilatare la uun pod aflat la limita dintre Gorj si Hunedoara: http://www.gorjtv.ro/2018/04/04/defileul-jiului-blocat-de-lucrari/

Dominik

You're in Steelers Country

voicul

Si mai au in plan sa puna NJ?

Am vazut si pe DN2 safe-fence-ul pe 3 km (sau cat e exact) si restul ... desi pot sa mai puna pe inca vreo 5 km.

Logica? Sau e lipsa buget si interes?

Dominik

Nu stiu daca e lipsa de bani sau de interes, dar ele salveaza vieti !
You're in Steelers Country

adiarc

ok...dar cand continuati latirea cu zid de sprijin?...sau ,cand in sfarsit vor demara lucrariile la Sibiu-Pitesti,vom sta in spatele basculantelor cu 20 la ora,atenti la diversii kamikaze
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

horatiu.cosma

https://www.crisana.ro/stiri/eveniment-1/aproape-trei-milioane-de-lei-au-fost-solicitati-din-fondul-guvernului-lucrari-urgente-pe-dn-76-162593.html

Din articolul ăsta eu înțeleg că singura urgență în toată situați aceasta este decizia CNAIR (ori regie proprie, ori o nouă licitație). Am impresia că pentru administrația noastră noțiunea de situație de urgență se referă doar la urgentarea plimbării hârtiilor prin clădiri. S-au cam rupt total de realitatea cotidiană.

GDPR

De unde regie proprie? Pana acum lucrarile de degajare a carosabilului au fost facute de Selina.