Drumuri Naționale în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 09:19:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

marius_ar

DN58 Resita-Anina, pentru mine a fost excelent, as reveni oricand pe acest drum:
http://www.youtube.com/v/QhqhsjXhWRw

mariansb

Weekendul trecut am fost pe DN 7 pana la Arad.
Vineri dupa amiaza se asfalta dupa Deva, in zona Lesnic si in judetul Arad, in zona Conop - Odvos. Nu se astupau doar gropile, erau portiuni de cateva sute de metri pe care se refacea stratul de uzura.
Mici probleme, cateva gropi , mai sunt dupa Savarsin spre Zam.

poze din zonele Lesnic si Conop

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

Nu cred ca s-a scris pe forum, acum 2 saptamani, cand am fost pe DN1 , dupa Sibiu, pe sectiunea cu 4 benzi, spre Talmaciu, am vazut ca  se asfalta pe portiuni destul de lungi .
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

ashbird

se asfalteaza si DN7 de la Intersectia cu iesirea de pe Autostrada/Dn66 pana dincolo de Simeria (Santuhalm).
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

mariansb

In urma cu 2 saptamani, nefiind grabit si din curiozitate, mergand spre Arad, pe DN7, de la Savarsin pana la Lipova am mers in paralel, pe partea cealalta a Muresului, pe DJ 707B si DJ 682.
Stiam ca drumul e relativ ok si am vrut sa ma conving. Pentru un drum judetean e chiar foarte bine. Mai sunt portiuni unde drumul nu e marcat , iar inainte de Lipova cu vreo 5 km era o zona de vreo 500 de m cu denivelari si ceva gropi, dar erau si utilaje pe acolo.
Totusi e o alternativa la DN7 doar daca acesta ar fi blocat cumva.
Pun si poze de pe traseu.

[/URL]

[/img]

[/URL]

[/img]

mariansb

mariansb

mariansb

mariansb

mariansb

mariansb

mariansb

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

mariansb

Ooo, da!:)
M-am lasat dus de " Roads", de dincolo. Poate reuseste sa le mute cineva...