Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rodeo

Pai daca ele nu mai sunt PTF-uri, de ce ar apărea că atare? Acum nu mai sunt decât adăposturi de vreme rea pentru diverse autorități dar s-ar putea ca după o perioadă să se renunțe și la funcțiunea aceasta.

Ady_ro

La toti apar de exemplu croati austrieci unguri etc

danutzu_1069

@Ady_ro , cu ce te ajuta daca apare ceva ce nu mai exista?
Arata-ne unde mai exista.

BIGRED1984

Ajuta ca nu cumva sa treci in HU si sa nu-ti dai seama ..si sa n-ai vigneta

voicul

Dintr-o organizare proasta (nu a mea), am fost anuntat cu 8h inaite ca trebuie mers in Moldova - "vinieta se ia de la benziarie."
Si se ia ... daca ai bani cash!
Asa ca dupa 30 de km vreo 5 - 7 benziarii, am intrat online si am cumparat.

Ca sa nu zic ca ok nu anunta Waze, dar tu nu vezi ca treci prin vama? Nu sunt o gramada de semne cu schimbarea tarii? Nu remarci ca arata altfel la ei decat la noi?

Adrian.TM

^^^^^
@Ady_ro Și eu am fost unul dintre cei care au editat punctele de frontieră ca fiind închise. La unele am realizat ceea ce am făcut, și am editat ca locația să devină ,,reper istoric", așa cum sunt trecute și unele foste vămi dintre Ungaria și Austria.

În altă ordine de idei, am observat că drumul care duce la Vama Nădlac 3 (una locală, spre Csanadpalota), nu este conectat pe Google Maps.
Îi rog pe cei care pot edita, să remedieze întreruperea actualului drum comunal, la nord de Nădlac: https://www.google.com/maps/search/46.197346,+20.739473?entry=tts&g_ep=EgoyMDI0MTIxMS4wIPu8ASoASAFQAw%3D%3D

Practic, GMaps refuză să ruteze pe acolo pe distanța Nădlac-Csanadpalota, din această cauză.

Mulțumesc!!

reed

danutzu_1069

Este doar Buzau Focsani, dar nu cu mașini Google ci un terț. Probabil urmează ca cei de la google sa "aranjeze" imaginile.

reed

JohannDB

""""...mai bun decat nimic cred ...""""  Eu chiar nu zic asta !! Până la o filmare "oficială" făcută "ca lumea", mai bine "s-o lase moartă" ...
  Vineri noaptea intram pe A7 de la Brăila  pe DN 23 la km 5,5 pe "hautostradă" la km 135-vreo 300 m, în zona "cocoșelii" de la Focșani....., obosit, cătrănit, vexat.....
  Azi ca tot omul intru pe "gogu" ca să văd repere kilometrice, pe care la momentul trecerii, din cauza întunericului și oboselii, nu le-am putut memora "beton" (și a le nota după vechiul și "prostul" obicei) și văd o "înregistrare tip gogu" a unei firme, sau ce naiba o fi, că n-am nici timp, nici nervii necesari pentru a verifica, firmă ce are numele  pe capota mașinii împricinate...."""TOPOPREST - LIDAR & 360 (grade)"""............. Reclamă gratuită ??? Aș, vai de ea firmă cu calitatea postării.... 
  Pe sensul Focșani - Buzău, imaginea are o tentă de albastru/indigo, tâmpit și la apropierea de ieșirea de Buzău la km 68+100 imaginea se răstoarnă de trebuie să înclini monitorul pentru a vedea la orizontală......
  AȘ RUGA ....NEFERICIȚII care vor să facă IMPRESIE, s-o lase dracului, la mâna meseriașiolr, dacă nu-s în stare să dea imagini clare  și corecte și "verticale"..... Nu aberații de filmare că-s "vai de capul lor"... Mai bine să nu posteze.....
   Sunt sătul de prostii, de non-meserie, de ciumpalaci, de specialiști în transporturi, care se dau cu trotineta, etc......

voicul

Daca pe VOTM nu e trafic https://prnt.sc/rQvNEACBrT4U am renuntat sa mai cred ca va mai aparea pe DX, A0, A7.

horyatm

AdrianRO

Stie cineva de ce nu apare traficulpe A7, A0 si DEx12 dupa atata timp? De obicei dura maximum 1 - 2 saptamani.

rebel

Este aparut pe toate (verificat acuma) :)

carutasul

s-a terminat vacanța și la ei :)