Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

danutzu_1069

Multumim!
Pacat ca nu mai sunt culori distincte pentru drumurile de mare viteza. S-ar fi vazut mult mai frumos.

LE: eu acum am vazut ca exista optiunea, la GMaps, de a corecta si de a adauga drumuri si altele.... Desigur, sunt moderate, dar pana acum nu am vazut optiunea asta "edit the map"

pentium10

imi faceti un rezumat ce deschideri vor urma, maxim cateva randuri
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

danutzu_1069

A0 pana in DN2, pe o descarcare temporara, precum este in OSM, si in waze, doar ca la DN2 este un giratoriu alungit, si bretea separata pe DN2 pe directia Urziceni.
Dare in circulatie, promisa pentru maine.

LE: am vazut in editor ca este totul pregatit  :)
Urmeaza update-ul

pentium10

rezolvat si A0 pana in DN2, de maine va ruta iar in 4-6 saptamani si cu date de trafic
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

voicul

4-6 saptamani ... e ceva, dar nu conteaza.
Oricum nici la Focsani nu e trafic si deja avem ... 3 saptamani de cand e pe Maps.

Aia e, s-au schimbat timpii pentru trafic, dar importanta e inaugurarea.

GIV

am trecut de la "nu avem autostrazi" la nu avem informatii din trafic  pe google maps :|

danutzu_1069

@pentium10 , e cumva o "gaura" la A0, aici: https://maps.app.goo.gl/2V6tPqR1JpXgXq3P9
(sensul spre DN2, un pic inainte de bretea)?

I-am tot dat CTRL+F5 pentru refresh cache...

daniel_avram

@pentium10 O sa tot fie de treaba cu harta in perioada urmatoare. In cateva zile, cel mai probabil pe 16 decembrie se deschide centura est Arad iar in maxim o luna se deschide podul peste mures din Arad.

ionutpunctro

Avem info din trafic pe A7 (gmaps) (Buzau - Ramnicu Sarat si cocoasa Focsani)

dumbravaandrei

datele de trafic de obicei apar la 8-14 zile dupa deschiderea unui drum, ca au nevoie sa-si faca trendurile.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

GeoRo

Tocmai imi faceam itinerariul pentru sarbatori si am observat ca pe Maps da cu virgula rutarea in giratoriul  de langa Volvo&Renault Trucks.  :o

Ruta pusa pe Maps: Vernesti - Bacau.