[IF] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Ilfov

Started by Goldmund, February 06, 2018, 07:45:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

panda_no 5

Nu pare a se face nod.
Pe de alta parte sa unesti Iancu Nicolae cu straduta Zimnicea ?????
E o straduta cu o banda pe sens printre case , care dupa citeva intersectii si viraje la 90 grade ajunge intr-un semafor in Bd Eroilor......
Poate ca au de gand sa ajunga prin alt proiect ( prin padure ) in Bd Eroilor

TibiV

Quote from: voicul on March 27, 2025, 07:07:57 PMParca e si topic, dar nu il gasesc

25 MAR 2025 VARIANTA OCOLITOARE BRANESTI TRACON!

Video de la @adix 
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

tom_sawyer

Marele Zid...Poate au făcut economie la pile și grinzi, dar îmi pare monstruoasă soluția.

dumbravaandrei

Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

M_Z

@tom_sawyer

e gabaritul de CF care te arunca plus un rambleu destul de inalt la CF.
contractul e doar de executie si singura modificare pe care o vad e la tipul de sistem de pamant armat.
in PT initial era cu blocheti, o solutie care nu se preteaza la inaltimi mai mari de 6m. daca imi aduc bine aminte au si raspuns in clarificari ca se poate schimba pentru ca in PT era indicat direct un anume sistem fapt ce contravine regulilor de achizitie publica.

asa era in PT de la licitatie.

survola

Este și gabaritul, dar se putea face poate încă un rând de pile pe fiecare parte, și abia apoi rampa de pământ.

M_Z

Nu e asa înaltă rampa, are sub 12m. Pare înaltă din cauza că e drum de 2 benzi iar pasajul are o structură foarte zvelta, atât pilele cat și tablierul. E ceva decent față de mastodonții proiectați prin alte părți.