Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii

Started by Ionut, June 12, 2012, 08:24:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MRS

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

Harry

sebba

astia fac autostrada "din flori"... la figurat vorbind! ca nu se stie cine e tatal, ok, s-a mai vazut, dar aici nu se stie nici cine e mama... :lol:
putem sa comandam la ei juma' de km de lalele pe 4 benzi + 2 benzi de urgenta + 1 loc de parcare? :lol:
Sailing away! S/Y Haimana

MHN

sebba

ar trebui sa-i intrebam pe astia de la CNARDE ce e cu floraria aia pe carosabil :D
impozitul pe profitul florariei merge la autostrazi sau care e legatura?
Sailing away! S/Y Haimana

dorel

Quote from: dr4qul4 on May 13, 2014, 10:04:59 AM
...
iar bomboana de pe coliva e http://www.a2medgidiaconstanta.ro/ unde este o florarie online

Iar in partea dreapta sunt niste legaturi interesante catre alte site-uri. Cum poti avea pe un site platit de guvernul romaniei o legatura catre un bordel ?

Ionut

Ar fi misto sa preia careva stirea pe TV/presa mainstream. :)

iuli

Domeniul este inregistrat de firma Clax Telecom SRL pentru ASOCIEREA JV ASTALDI S.P.A MAX BOGL, telefon: 0724343169 si email cmilea@ro.max-boegl.com. A fost cumparat din data de 30.03.2010

Probabil ei au castigat licitatia pentru creearea de pagina web si hosting. Dupa un timp au facut redirect pe server catre altceva mai interesant sau nu au mai primit bani de hosting.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

alecu26

am mai intrebat pe aici....

Nu putem face o lista de intrebari si pentru CFR?

Tocmai mi-am amintit de alocare bugetara din anul trecut pentru SPF-ul pentru linia de mare viteza.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

disney

Cred ca putem face o lista si pentru CFR.  :p

Intentionez sa trimit zilele viitoare intrebarile care s-au mai adunat pentru CNADNR / MT. Daca mai aveti alte intrebari, va rog sa le scrieti pina Duminica seara.  ;)

bogdymol

Va rugam sa ne puneti la dispozitie, in format electronic, plansele cu planul de situatie, profilul longitudinal si profilul transversal tip proiectate si aprobate pentru Autostrada Orastie-Sibiu, lotul 3, din zona afectata de alunecarile de teren.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Va sesizam ca asfaltul pe A6 este foarte valurit, creand un discomfort in parcurgerea acestui tronson. Tinand cont ca lucrarile sunt inca in termenul de garantie, ce masuri veti lua pt rezolvarea situatiei? Sunteti la curent cu problemele aparute pe acest tronson?

gabricojocariu

De ce nu merg luminile pe centura  Bucurestiului, ma refer la legatura cu A2 si podul de la Otopeni? cred ca nu functioneaza de mai bine de un an. Lipsa marcajelor de pe centura e inca o problema majora.

bogdymol

Conform celor mai recente declaratii ale Ministrului Transporturilor, domnul Dan Sova, autostrada A1, tronsonul Nadlac-Arad, lot 1, va fi finalizat cu o intarziere de 9 luni fata de tronsonul autostrazii M43 din Ungaria, adiacent granitei cu Romania. Va rog sa imi comunicati data la care este asteptata deschiderea traficului pe autostrada A1 Nadlac-Arad lot 1, plus data care v-a fost comunicata de catre omologii dumneavoastra maghiari pentru deschiderea autostrazii M43 adiacenta granitei cu Romania.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele