Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 22 Guests are viewing this topic.

perfidus

Nu e nici un tunel pe A0 Nord, e doar ceva ciudat cu desenul acela din SF cu cateva zone in care lipseste culoarea magenta. M-am uitat peste planurile din jurul nodului cu DN2 si CF 800 si sunt doar pasaje.

Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

dr4qul4

Aveti dreptate, nu prea are rost sa faca tunele pe acolo. Studiind atent harta, observ ca zonele nu sunt chiar atat de locuite (initial am crezut ca sunt multe case pe acolo), iar intersectiile cu CF si drumuri pot fi facute si suprateran.
In mod normal, aceste pauze inseamna tunel. Cel putin asa apar pe alte harti.
Totusi, care este explicatia acelor intreruperi?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

GDPR

Cumva sunt zone unde nu este definitivat traseul autostrazii?

horatiu.cosma

Quote from: TibiV on February 01, 2019, 05:52:05 PM
Mai exact 2,500 km...

Horatiu, te rog sa adaugi in Sinteza si linkul direct la planurile A0 postate de Ionut in iulie 2017...
Mersi...

Rezolvat.

Ionut

Tineti minte ca Serbanescu promitea ca se semneaza cu Alsim Alarko pana la final de 2018 (asta era prin nov 2018). Suntem la final de februarie 2019. Ce mai conteaza vreo 3 luni?!

"Actele sunt pregătite. Săptămâna aceasta vom semna contractele pentru Pasajul Berceni şi pentru lotul 2 Autostrada de Centură Bucureşti Sud", a spus pentru Economica.net Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Economica.net

Ionut

Legat de A0, lot 1: vad ca era termen 20.02.2019, s-a amant? @NGC, vezi link te rog. :)

NGC

In 19.02.2019 s-a amanat pentru 25.02.2019, adica ieri, iar ieri s-a amanat din nou pana in Aprilie (03.04.2019).

NGC

Quote from: Ionut on February 26, 2019, 11:48:25 AM
"Actele sunt pregătite. Săptămâna aceasta vom semna contractele pentru Pasajul Berceni şi pentru lotul 2 Autostrada de Centură Bucureşti Sud", a spus pentru Economica.net Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Si de lotul 3 ce zice? :D

Quote from: NGC on January 25, 2019, 08:37:42 PM
Asocierea Aktor SA - Euro Construct Trading 98 SRL, a fost desemnată astăzi câștigătoarea contractului pentru  proiectarea și execuția lotului 3 al Autostrăzii de Centură București, după ce CNAIR SA a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor.

[...]

Contractul va putea fi semnat doar după ce expiră perioada legală de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii, interval în care pot fi depuse contestații.

Quote from: NGC on January 25, 2019, 08:56:43 PM
Deci a ramas cum am stabilit, adica AKTOR. :p :D

Sa vedem acum ce contestatii ne va aduce noul raport al procedurii. ;)

Quote from: Ionut on January 25, 2019, 09:45:01 PM
@NGC, cine ar contesta? Si pe ce motiv?

Era o ironie fina, dar o aluzie la CNAIR care probabil sar in sus de bucurie ca trebuie sa semneze cu AKTOR si ar fi in stare sa solicite anularea licitatie pe cine stie ce motiv.

Oricum, dupa cum era de asteptat, nu s-a contestat.

Ionut

Deci suntem gata si cu lotul 3, da? Practic se poate semna cu Aktor. Bine, stiu... mai dureaza pana cand se poate semna efectiv, comunicari, Aktor trebuie sa aduca niste acte, plus lenea CNAIR... se aduna. Dar cert este ca nu s-a contestat si ca drumul e liber pentru semnare. NGC, te rog sa imi confirmi, as vrea sa dau o pozitie API de presiune ca sa se miste repede sa semneze in cel mai scurt timp posibil.

NGC

Poti da linistit comunicatul, in conditiile enumerate de tine mai sus.

adiarc

oare va fii gata lotul 3 pana la urmatorul exercițiu financiar?  ( daca va mai exista ).....nu-i bai...timpu trece,leafa merge....no ase
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

voicul

Deci cu cele 2 loturi semnate se va putea ajunge din A1 pana pe DN5 sau doar pana in DN6?

Allex

Nodurile cu DN5 si DN6 sunt ambele pe lotul 2. Deci DN5.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

Ionut

Cu loturile 2 și 3 se ajunge la DN5 (Giurgiu). Lotul continuă și după DN5, dar va fi muzeu... bucata de la nod DN5 și până la limita cu lotul 1 va fi muzeu pana cand e gata lotul 1.

dr4qul4

Vorbim de Aktor. Astia sunt artisti. Stiu cel mai bine sa mimeze. Mai degraba vom avea gata loturile 1 si 2.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist