Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 10 Guests are viewing this topic.

adix

oneLess

Popescu Vlad

[14.04.2025] Autostrada A0 Bucuresti, Lot 3 Sud Partial-Complet #aktor

carutasul

speram și eu că dau drumul la circulație (măcar) pe DJ401A până în Paște, tehnic nu cred că ar lua mai mult de o zi-două, dar nu prea văd semne (filmarea e de luni, poate totuși...) . Apropo de asta și de curba cauzată de podul perpendicular pe autostradă, tocmai mă uitam pe hartă că la un moment dat când o să vrea să refacă podul peste Sabar ar putea să meargă din Tântava de-a dreptul spre podul de pe autostradă și ar evita acel unghi inutil de 90 de grade practic îndreptând traseul... ceva mă face să cred că de fapt curba a apărut când s-a făcut podul peste apă :)

catalin2407

Oricum, se vad progrese chiar fata de sambata ceea ce e incurajator. Nu pare sa isi fi luat vreo saptamana libera. Mai e atat de putin. Nu cred ca a fost vreo bucata de autostrada vreodata asteptata de atat de multi oameni in RO (si nu numai).

cb

DJ401A aseară, pe la 19:30.

Va mai curge multă apă pe Sabar.

BIGRED1984

^depinde ce intelegeti prin bucata, cat de mare sa fie  ... eu as zice Sibiu-Pitesti care a fost, este si va fi cea mai asteptata din diverse puncte de vedere.
Dintre cele in constructie, evident A0S3 si apoi LD - L2 (tunelul vestit), in general cele care leaga.

panzer

Nu cred ca asta a vrut sa spuna colegul. Pe masura ce un proiect se apropie de final, asteptarile cresc. Toti ne dorim PiSi 2 de exemplu, dar nici n-a inceput (la propriu) => ne mai potolim asteptarile. :(

Aici pe A0, Aktor mai are de "dat cu var" si cateva chichite. Si lentoarea lor ne omoara.

Nu e vorba de o utilitate strategica, nici macar tactica. Doar de asteptari. (care sunt subiective, din start).

Utilitatea este si locala. Acest ciot va degreva cea mai aglomerata/poluata intersectie din Romania acum (A1 <> DNCB). Dar asta are prea putina importanta pentru cineva care locuieste la Zalau (doar un exemplu).

Puffyk 1

Foarte mare dreptate ai...
Problema este, insa, este ca aceasta intersectie este aglomerata pentru ca a fost incredibil de prost gandita, conceputa etc.... Este singura iesire dintr-o autostrada intr-un Cedeaza Trecerea(nicaieri nu am vazut asa ceva, in Romania sau Europa); in plus exista si acel sens giratoriu care face parte dintr-un complex comercial, ceea ce este echivalent cu blocaj permanent... Mai nou, exista santuri in asfalt care cu succes ar putea rivaliza cu cele mai noi transee de pe front! Daca aceste probleme s-ar rezolva cumva, situatie coroborata cu virajul la dreapta si cu o viitoare continuare doar in doua benzi a DNCB spre Domnesti....ar fi alta viata!!!

pista_bacsi

Incredibil!!! Nu imi vine sa cred ce vad/citesc. Un lot de interes national si european e numit lot de interes local. Hai ca sunteti distractivi  :lol:

shift2rail

^ si de interes inter-continental (euro-asiatic) daca privim harta coridorului mijlociu transcaspian, re-lansat de VdL in vizita recenta din Asia Centrala:

https://middlecorridor.com/en/

https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2025/04/04/joint-press-release-following-the-first-eu-central-asia-summit/

xenotium2

Interes local cand tot ce ancoreaza in Portul Constanta o sa o ia pe acel lot cand se duce in vest? Amuzant  :p

catalin2407

Interes local pentru traficul care vine din Turcia/Bulgaria?
Pentru tot traficul care vine de la Constanta spre Vestul Europei?
Pentru sute de mii de bucuresteni si ilfoveni care tranziteaza zona ZILNIC?
Pentru toti cei care vin din zona de sud si sud-est a tarii pentru a tranzita Bucurestiul sau pentru a ajunge in oras?
Cred ca nu realizati impactul pe care il are aceasta "bucatica". In niciun caz nu este de importanta doar locala.

Puffyk 1

Certareti mai sunteti.....
In primul rand omul a pus adverbul "si" inainte, asta insemnand ca nu pune la indoiala importanta macro. Si intr-adevar, pentru unul care sta in alta parte a tarii, A0 il ajuta doar cand trece si el pe aici.
A0 cred ca va fi cea mai circulata autostrada din tara. Nici nu ne dam seama cat de mult va insemna, la pachet si cu radialele..... Si, cand ND nu va mai fi, cu Virtutii-A1.....

Puffyk 1

Pe la 8 am trecut pe la Ciorogârla. Din păcate nu îmi pare că au mai înaintat, este plauzibilă Săptămâna Mare liberă. Din păcate pentru noi așa, in general, pentru oamenii care muncesc este o normalitate binevenită. Să dea Dumnezeu să aibă momente frumoase alături de familiile lor și să revină cu chef de muncă pentru asaltul final!!!

DragosC

Au lucrat pana ieri, inclusiv.

Deocamdata nu vad activitate, dar totusi, este joia mare. Daca revin miercurea viitoare la munca, nu e rau deloc.
Nu spera si nu ai teama