Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 12 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

- rosturile de dilatație (tot spun de ceva vreme, cand încep si la astea?)
- parapetii (mai sunt multi, fi panouri fonoabsorbante)
- iluminatul (sunt stâlpii, dar nu vad sa aibă corpurile de luminat)
- gardul de împrejmuire (nu se vede bine cat este făcut)
- marcaje (asta se rezolva repede, treaba este sa nu fie vreme ploioasa)

panzer

Gardurile de protectie. Si nu cred ca le vor face inainte de a termina cu dute-vino pe langa autrostrada.
Cred ca mai au si stalpi de iluminat de pus. Nu doar lampi.

Oricum deschiderea in Mai va fi doar pana la A1, nu pana la Bacu. Se vede clar ca nu se concentreaza deloc spre Bacu. Inca mai toarna sferturi de cerc langa CF. Nu a insistat AdiX la Bacu, dar doar unul din 3 apeducte este protejat.

Rosturile de dilatatie sunt pe cateva pasaje peste A0, dar nu la toate. O sa vedem peste 1 luna (pe 15 Mai) daca dau drumul la pasaje sau nu.

catalin2407

Nu au niciun stâlp de iluminat montat pe structuri. Probabil sunt un alt tip decât cei montați la sol dar lipsesc cu desăvârșire.  :(

carutasul

Nu îmi e clar unde lipsesc rosturile de dilatație, dacă e vorba de supratraversări nu prea văd o problemă să deschidă provizoriu fără ele. Probabil și fără gardurile de protecție s-ar putea deschide, eventual cu limitare la 90km/h dar am văzut că se pun destul de repede. Parapeții iar am văzut că se pun repede, probabil că în astea câteva zile cât or mai munci până la Paște (dacă mai muncesc) o să pună o mare parte. Aș spera ca până la Paște în schimb să deschidă circulația la cele două supratraversări rămase; dacă fac asta eu zic că nu ar trebui să ne apuce sfârșitul lui mai, mai degrabă mijlocul lui...

irirat

Rosturile de dilatatie lipsesc de pe tot corpul autostrăzii, cu exceptia podului peste râul Ciorogarla, sensul spre A1.
Pasajele peste autostrada - jumătate au, jumătate nu, depinde daca au ajuns la stratul de uzura.

Skynick

Exact invers au pus biscuitii aia verzi mediani.

DragosC

Spre deosebire de noi, astia de lucram la privat, cei de la Aktor au liber si saptamana asta, si cealalta.

As zice ca e ceva cultural sa fii lipsit de etica muncii, dar din pacate sunt si o mare parte dintre subcontractori care gandesc la fel.

Intalnim fenomenul peste tot la stat, dar nu doar, imi vin in minte cei de la salubrizare care, doamne fereste sa lucreze noaptea, si isi fac treaba fix cand e traficul mai abitir.

Sigur, explicatiile legate de ore extra si costuri sporite au o oarecare logica, daca intr-adevar ar face o treaba excelenta in timpul zilei.
Nu spera si nu ai teama

Puffyk 1

E totul oprit doua saptamani? >:(

ovicor

Off ! @DragosC , inteleg ca esti cu nervii la pamant de prestatia lui Actor "sub geamul tau", dar n-ai 100% dreptate. Mie salubritatea mi-a ridicat gunoiul pe 1 Decembrie. Noaptea nu cred ca-i lasa primaria/CJ pentru liniste.

Puffyk 1

Restricții de circulație pe Autostrada Bucureștiului – A0, în zona podului de la km 65+241, pe 15 și 16 aprilie. CNAIR: Se repară rosturile de dilatație
CNAIR anunță restricții de circulație pe Autostrada Bucureștiului – A0, în perioada 15-16 aprilie, în zona podului situat la 65+241 (Calea 1). Măsura a fost luată pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație.
https://b365.ro/restrictii-de-circulatie-pe-autostrada-bucurestiului-a0-in-zona-podului-de-la-km-65241-pe-15-si-16-aprilie-cnair-se-repara-rosturile-de-dilatatie-562834/

26ld

@Puffyk 1 Hai cu plata, maine e 15 si nu se deschide nimic din pacate. Sper sa nu se supere sotia!  :lol:

Ionut

A pierdut vreun pariu? :lol:
Văd că le ții evidența. :D

26ld

A pus pariu cu mine ca pe 15 aprilie se deschide lotul Aktor. O sa se deschida cand vine Pastele...cailor  :lol:

danutzu_1069

Știre de cacao aia a celor de la b365, de fapt nici cnair nu sunt mai breji... Scriu aia de vreo trei ori același lucru, "zona podului de la km 65+241"..
Dar care pana mea este podul asta???
Un reper, ...trece peste DN, râu, CF fantoma??
Măcar sectorul, nordic, sudic.

Pentru corecta informare, asta e podul: https://maps.app.goo.gl/YTVcrtR7NVYe4Hzs9
Pe lotul Aralko, pod peste canal de irigații cred ca este.

adix