Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 23 Guests are viewing this topic.

marius.dinita

La DJ601 (nodul cu A1) Lucrau foarte timid joia trecuta, erau 3 muncitori pe jos, pareau ca vopseau ceva la sfertul de con dinsre Ciorogarla, insa la racordarea asfaltului la drumul actual nimic.

Mai avem putin cu aktorienii, insa ce facem cu Pizzerii, desi promisesera cu mana la inima ca se vor apuca serior de lucru cam in urma cu 1-2 saptamani, joi i-am vazut ca descarcau un buldozer la Bacu, insa vineri nu erau urme de activitate nici aici, nici la DN7 (Aici am vazut doar vreo 2 cife de la Retter lucrand la baza de santier).

GAC

sa nu ne facem iluzii cu pizza. sa speram ca termina umb lot 4 in decembrie si ca nu se intampla ceva nasol cu china in viitorul apropiat. daca avem A0 fara lot pizza, o mai ducem. eu ma rog sa nu se gaseasca destepti sa se ia de umb pt ca lucreaza in zona baltii. orice-ar fi, problema baltii respective, la fel ca si a multor alte rauri, este ca sunt folosite pe post de canalizare...

Puffyk 1

Incep saptamana viitoare lucrarile la structuri....
Inca sunt in organizare de santier.....

hefaistos

Nu termina UMB-ul anul asta podul peste lac. Nu mai visați. Are alte prioritati.
La pasajul peste calea ferata, care e cam la jumatate lungime lucrează cam de 1 an și de-abia acum pun predale.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

panzer

Am lasat vreo 3-4 zile, dar nu a mentionat nimeni stirea asta de la buletin.de/bucuresti

Unul dintre cei mai bogați primari din Ilfov nu este mulțumit cu despăgubiri

QuoteGheorghe Pistol (primarul PNL din Buftea), a intentat proces Ministerului Transporturilor, pentru că este nemulțumit de suma primită drept despăgubire pentru exproprierea terenurilor sale de pe traseul Autostrăzii de centură A0 din zona orașului pe care îl controlează.

adix

26ld

@adix Au mai adus grinzi sau se pregatesc de ridicarea lor?

ncb

[24.03.2024] Autostrada A0 Bucuresti, Nod rutier A0-A1, Lot 3 Sud, Aktor

Popescu Vlad

Xrailer

ncb

Corect! Ar fi fost bine ca lotul Aktor sa arate asa acum un an  :lol:

catalin2407

@26ld

Cred ca se pregatesc de ridicare (vezi și devierea deja pregătită)

danutzu_1069

Progresează rezonabil si la apeductele de la Bacu.

service4

Quote from: danutzu_1069 on March 24, 2025, 08:38:17 AMPe lotul pizza, parcarile nu vor fi amenajate, doar cu terasament la nivel

@service4, poti fi mai exact cu drumul de servitute si accesul la propietate?
Sa intelegem ca nu ai fost expropiat si au trecut cu japca cu autostrada?
Accesul la terenul meu se face pe un drum de servitute, acel drum de servitute a fost tăiat in doua de A0, a rămas un capăt pe o parte de autostradă și o bucată pe altă parte. În momentul acesta nu avem cum să ajungem la acel drum, pe 3 lături ale lui sunt proprietăți private iar pe latura 4 este A0, mai exact o "groapa" pentru apa de ploaie.

adix

danutzu_1069

@service4 , acel drum de servitute, este pe o proprietate. Bucata de proprietate pe care este A0, a fost expropiata? Eu asta intreb.

Nu este singura proprietate care a fosta taiata in doua. Se pot gasi solutii impreuna cu vecinii de proprietate pentru acces.