Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 23 Guests are viewing this topic.

ovicor

In filmarea lui @adix, macaralele ce instaleaza predale sunt foarte aproape de conductoarele retelei. Asta inseamna ori ca linia este scoasa de sub tensiune (legata la pamant, macaralele putandu-se apropia pana la neatingerea si nedeteriorarea acestora, ori vor trebui sa se opreasca. Daca proprietarul retelei agreaza (are alternative ok de siguranta in alimentare) poate constructorul sa lucreze concentrat pe acea zona, parcurcand toate etapele: montare predale, armare, suprabetonare) sistand lucrarile doar in caz extrem, daca LEA necesita repunerea grabnica sub tensiune (se stabileste un timp maxim). Hidroizolarea si asfaltarea cred ca ofera gabarit care sa nu necesite linia retrasa.

danutzu_1069

LEA care este ... pe drept nu este sub tensiune, doar cea deviata este.
Deci se poate lucra in zona.
Urmează ca la un moment dat, cand nu mai necesita gabarit sub LEA, sa se mute partea deviata ... pe drept..

jonny

Lotul 3, lotul promisiunilor deșarte de pe A0:,,Suntem în anul de grație 2025 și încă nu e finalizat"

voicul

Adica 20% intr-o luna?  :weird:

Puffyk 1

E o bulibășeală mai mare decât mă așteptam. Dacă până de curând îi bănuiam pe cei de la CNAIR de gogoși și concedii în Grecia, acum tind să cred că e și multă incapabilitate pe acolo. Pentru că nu poți ieși ca o fecioară despletită și să vorbești atât de relaxat de o întârziere de doi ani și ceva pentru un lot de nici 18 km în câmpie, de parcă mamaie a semnat cu ei. Iar să dai vina pe contract....iar este o inepție! Ai un ditamai departamentul juridic angajat.... Dar nu asta este cea mai amară pastilă ci faptul că există o totală discrepanță între informațiile oferite de prestator și beneficiar. Să declari tu că și-au asumat aprilie, apoi că graficul lucrărilor se întinde până în iulie, apoi vine precizarea din a treia sursă că iulie înseamnă finalizarea tuturor lucrărilor, dar aprilie va fi până la urmă și aterizează și domnul Secretar de Stat care avansează mai dar nu orice mai ci final de mai.... Băi, voi sunteți sănătoși? Ne luați la mișto sau pur și simplu atât este materialul clientului??? Că asta miroase fix a prostie!!!

service4

Quote from: panzer on March 21, 2025, 07:29:02 PMExact aceeasi poveste ca la Otopeni. Va fi la fel si la Mogosoaia. SF-uri si proiectare care nu tin cont de oamenii din zona respectiva.

Si la fel ca atunci vor aparea motoristii care vor spune ca Pantelimon e un oras bogat si isi permite overpass-uri.
Am eu aceeași Pb la Bacu/Joita, secretarul Scrio mi-a spus anul trecut să-i trimit mail să rezolve, am trimis 20 și nu am primit nimic. Chiar lângă finalul lotului de la Bacu A0 a tăiat în 2 drumul de servitute care ducea la terenul meu. Astăzi nu am acces la proprietatea privată cu toate ca e ilegal. Nu știu cum o să rezolve nenea ăștia.

adix

cfdp

Dezamagitor.   Iar parcajele daca se termina ca si pe A10 nu o sa se stie termenul de receptie. pe A10 nici acum nu sunt date in exploatare.....

26ld

^Parca pe A0 trebuie lasat locul liber pentru spatiile de servicii mari, sa amenajeze viitorii concesionari cum vor ei in functie de nevoile lor. Doar cele mici trebuie terminate. @horatiu.cosma stie mai bine. Asa e si pe lotul UMB.

cfdp

teoretic terminate (Oiejdea) dar nefunctionale-nereceptionate? La fel ca si CIC-ul Teius

danutzu_1069

Pe lotul pizza, parcarile nu vor fi amenajate, doar cu terasament la nivel

@service4, poti fi mai exact cu drumul de servitute si accesul la propietate?
Sa intelegem ca nu ai fost expropiat si au trecut cu japca cu autostrada?

Skynick

Hai ma, ca-i anul asta. Rugaciunile de la biserica Bragadiru au fost ascultate.

carutasul

noi ne rugăm la Buda (biserica, nu personajul), că e mai aproape, se și vede din autostradă :)
Acum aș urmări două checkpoint-uri ca să zic așa: deschiderea circulației pe DJ401A ( se poate în 2 săptămâni) și bineînțeles betonarea la Țegheș care ar fi de așteptat săptămâna asta, concomitent cu ridicarea celeilalte rampe (tot cam o săptămână sau două). Aici ar mai fi după aia de turnat plăcile de racordare și după încă vreo două săptămâni ar putea fi gata de circulație... În timpul ăsta dacă ar lucra cu folos ar termina ce de de făcut la partea carosabilă ca să deschidă. Vorbesc bineînțeles de ce se poate face, cu mobilizarea de acum, nu de ce o să se întâmple în realitate ...

Ionut

Da, se câcâie incredibil cu deschiderea traficului pe DJ401A. Chinurile facerii, nu mai pot. Apropo de câcâit, pe DJ601 (sau cât e ăla din nodul cu A1) când dau drumul?

oneLess

^^ Flămândul codri visează !