[SM] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Satu Mare

Started by alecu26, December 03, 2018, 09:54:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raulbogdan23

:lolz: probabil le sta ceva macara in cale

A se lua ca si pamflet. Pentru cei care cunosc situatia de la pod de acu 1 an  :lol: .

f000m

Un video mai scurt cu un update la inceput de Ianuarie de la ZZZVISION

Leonardo007

Nici o noutate despre pod,pe cand se preconizeaza a fi dat spre folosinta? O:-)

raulbogdan23

In ceva publicatii de presa Primarul inainta luna aprilie pentru finalizare.

f000m

Avem o filmare noua de la Visionary Walk din luna Februarie:

Personal, mi se pare că a fost jenat acest proiect pentru Strabag, a durat enorm de mult pentru edificarea lui. Nu au lasat impresia de profesionalism.

voicul

Johnny1711

Nu e de vină constructorul pentru întârzierea aceasta (pe Chetani-Campia Turzii cum au putut termina în timp record).
Pur și simplu primăria nu are suficienți bani , și acum stadiul financiar la pod e la 85-88%, iar cel fizic 98-99% chiar primarul zicea ca o sa mai meargă la Ministerul Dezvoltării ca să mai ceară banii pentru proiect ca să nu cheltuie din bugetul local.
Cred ca în Satu Mare s-au prioritizat alte proiecte, din cauza asta întârzierea avută.

Pfff77

Johnny1711

Transformarea centrului vechi (s-a făcut zona exclusivă pietonală și care in sfârșit îți da impresia ca ești în occident) , pasarela pietonală peste Someș (inaugurată in mai 2024), amenajarea malului stâng râul Someș (care este în lucru la acest moment), pista de biciclete Botizului- Pod Golescu + alte proiecte mai mici de reabilitări de străzi și asfaltări chiar și drumuri de pământ
Cam astea pe partea de infrastructură

f000m

Si un video de la primaria Satu Mare, cu probe la sistemul de iluminat public al noului pod.