Noduri noi pe autostrăzile din România

Started by NGC, June 09, 2015, 11:21:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Propunerea mea se poate face cu biscuiți și un ceai în weekend. Doar ca ar trebui sa se renunțe la cele doua parcări, care oricum nu sunt deschise.
Cat despre centura vest, o avea 2 benzi pe sens dar și aglomerata este.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

danutzu_1069

Nu uita ca pe pe centura de Est ai o trecere la nivel cu CF.

slartibartfast

Quote from: danutzu_1069 on November 19, 2024, 07:32:06 AMLa Ploiesti, centura de Est este la o banda pe sens, centura de Vest este la doua benzi pe sens. Crezi ca ar merge cineva pe aia de est, spre DN1A?? Plus ca este mai scurt pe Vest.
Deci?

Ideal era sa continue cu A3 ca centura pentru Ploiesti...

Așa e, nu e minunată centura de est a Ploieștiului, dar când se fac coloane la giratorul de la Strejnicu pe vest, să vezi ce bună e. Eu unul o folosesc, și nu chiar rar. Când lucrurile se împut rău inclusiv pe DN1A la Blejoi, atunci și Waze începe să trimită prin Boldești-Scăeni-Bucov pe centura de est.

Un acces la A3 la Ghighiu ar prinde bine. O ocolire pentru satul Corlătești cu pasaj peste CF ar fi și mai utilă.

CristianP

Salutare,

Primul meu post pe forum, insa urmaresc de cativa ani.

Sunt de acord cu hefaistos, un nod acolo ar fi benefic pentru toate localitatile din estul Ploiestiului, care ar vrea sa foloseasca A3. Din pacate, pentru toata jumatatatea de nord a ploiestiului si localitatile de pe DN1A spre Valenii de Munte, nodul A3xA7 este prea departe, incat varianta DN1B-DN1D-A7 are mult mai mult sens. Un nod la Ghighiu ar mai imbunatati aceasta legatura. Centura de est are o banda pe sens, insa in afara de giratoriul de la Bucov, se circula fluent in majoritatea timpului.

Telvanni

Quote from: CristianP on November 19, 2024, 11:32:48 AMSalutare,

Primul meu post pe forum, insa urmaresc de cativa ani.

Felicitari! E un inceput bun!

Sorinus

A1 Bucuresti-Pitesti este cea mai jegoasa autostrada din Romania, la prorpiu. Mai zicea si altcineva pe alt topic, tronsonul e plin de pietricele si chiar eu mi-am ciobit parbrizul pe ea, desi o folosesc mult mai putin decat A2, de exemplu.

Motivul jegului: nodurile dese, cu drumuri locale, la un standard f scazut, in care se intra direct de pe camp si apoi pe autostrada.

Nodul de la Dragos Voda, de pe A2, de ce credeti ca se face? Sa deserveasca aglomeratia rurala? NU, sa intre camioanele nu cereale care, ati ghicit, vin de pe camp sau baze de receptie fara asfalt.

Nu zic ca nodurile mai dese nu-s bune, dar nu inca, Romania nu e acolo.

omirica

Și totuși, distanța de 40 km. între nodurile Lehliu și Drajna e mult prea mult.
Și nu e vorba doar de facilitatea accesului la autostradă, ci și de rapiditatea intervenției în caz de urgență.