[CJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Cluj-Napoca

Started by Ionut, November 27, 2012, 05:04:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

loris

Discutia e mult mai profund cred eu. Totul pleaca de la felul in care se stabileste pretul pentru o expropriere, anume, grila notariala in prima instanta.

Problema e tot la noi, la oameni, ca vanzatorul cere 100k pe un imobil dar 40k sa fie pe sub mana, declaram doar 60 la notar. Iar cumparatorul accepta.

qionescu1

@LRadu

Esti in eroare. Nu a vorbit nimeni de exproprieri in Sopor. Sopor si Buna ziua sunt doua exemple opuse de urbanism si abordare.

dr4qul4

Cand platim impozitul dupa grila notariala e bine...
Daca pe constructiile speciale se baga impozit de 1%, cum ar fi sa avem si pe proprietate de 0,5%?
Iar exproprierile sa fie calculate la impozitul platit.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

nicolaem

Mie îmi place abordarea din sopor. Dar uita că merge extrem de greu. Acuma primăria justifica întârzierea de ceva aviz de la un minister. Nu rețin care.
Mama lor de avize.

ariassis

Stie cineva ce se construieste aici? Inainte era teren gol, pare a fi apartinand de CFR dat fiind ca erau linii pe acolo

LRadu

La cum arata structura de rezistenta este o hala si cu siguranta acolo este terenul CFR-ului.

nicolaem

visam la o autogara undeva in zona aia. pacat

RobertH

Face parte din terenul CFR:

Si conform schemei de organizare a statiei, v-a fi o cladire pentru mentenanta :

InstaNewsFuture

Metrou Cluj: Primele săpături, primele probleme. De ce nu se vede vreun progres în Florești? Un deal ar putea aluneca.

Detalii în articolul de mai jos, proaspăt extrase din ultimele declaratii ale primarului. Este și primul teste pentru capacitatea de gestionare a proiectului, atunci când apar probleme.

https://instanewscluj.ro/metrou-cluj-primele-sapaturi-primele-probleme-de-ce-nu-se-sapa-in-floresti-un-deal-trebuie-consolidat-pentru-a-evita-alunecarea/

zol21

https://media9.ro/strazile-clujului-care-se-vor-moderniza-incepand-cu-2025/

QuoteLista străzilor care vor fi modernizate în 2025:
1. Rubinului
2. Piezișă
3. G. Liviu Munteanu
4. Viile Dâmbul Rotund
5. Haller Karoly
6. Arțarului
7. Hameiului
8. Alexandru Davila
9. Donici
10. Septimiu Severus
11. Ciucea
12. Lipova
13. Silvaniei
14. Radu Tudoran
15. G.V. Bibescu
16. Pomet
17. Barc I
18. Zona Piața 14 Iulie:
• Sigismund Toduță
• Traian Grozăvescu
19. George Enescu
20. Vânătorului (consolidări)
21. Uliului (consolidări)

klax187

Nu imi vine sa cred ca este continuare ignorata starea strazilor Alexandru Vlahuta si Octavian Goga! Cele mai distriuse si prost plombate strazi din oras.
Ar trebui sa se efectueze un audit asupra costurilor de intretinere  si a starii actuale a flotei CTP care opereaza prin Dispecerat Grigorescu. Plang bucsele si suspensiile autobuzelor  :((

loris

Cred ca e al 3-lea an consecutiv in care Viile Dambul Rotund se asfalteaza(doar pe hartie)

gicu

Nu știu cum le-au prioritizat, dar Piezișă nu mi se pare de modernizat, în condițiile în care mai sunt atâtea neasfaltate.

dragos76

Aș adăuga pe lista străzilor "în nevoie" și Brașov. Arteră principală de acces pentru Andrei Mureșanu și Bună Ziua. Acolo e nevoie urgentă nu doar de modernizare prin asfalt nou, dar și reconfigurarea străzii: acum sunt locuri de parcare pe o latură (până la intersecția cu Andrei Mureșanu), dar dacă coboară autobuzul 21 nu prea are loc să treacă în drept cu o mașină mică ce vine în sens opus; benzile sunt foarte înguste.

PaulS