[PH] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Ploiesti

Started by Ionut, September 27, 2016, 03:29:14 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IDEAL AIR DRONE

Am avut deosebita plăcere să monitorizăm traficul pe acest sens giratoriu suspendat, util sau nu voi decideți, filmarea este mai jos.

vlad1997

Salut! Stie cineva in ce stadiu mai e proiectul strapungerii Gara de Vest-Gara de Sud? Stiu ca acum cateva luni era la faza de exproprieri..si mult nu mai era. Faza e ca se scurge timpul si exista riscul sa il pierdem? E foarte necesar sa revitalizeze zona...

njinji

Primarul Ploieștiului Mihai Polițeanu pe FB
17 decembrie 2024

Quote𝗦𝘁𝗿𝗮̆𝗽𝘂𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗚𝗮𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗦𝘂𝗱-𝗚𝗮𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗩𝗲𝘀𝘁 𝘀𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲❗ 𝗠𝗮̆ 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗲𝘇 𝗮𝗰𝘂𝗺 𝗻𝘂 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗽𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̗𝘁𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿, 𝗰𝗶 𝘀̗𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 pe care îi aștept la licitație și de la care vreau lucrări rapide și de calitate.
📍 𝗔𝗺 𝗶𝗻𝗶𝘁̗𝗶𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁̗𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁̗𝗶𝗲 lucrări în cadrul proiectului ,,Asigurarea mobilității traficului prin prelungirea legăturii rutiere și de transport public între Gara de Sud și Gara de Vest" – Etapa II: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100187946
💰 𝗩𝗮𝗹𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝗮̆: 93.552.420,72 lei (fără TVA).
⏳ 𝗗𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿: 18 luni de la emiterea ordinului de începere.
📅 𝗧𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲𝗽𝘂𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿: 28 ianuarie 2025.
Este un proiect care stagnează de 5 ani. Au fost o dată pierdute fondurile europene pentru acest proiect. Când am ajuns în primărie eram la un pas de a le pierde și a doua oară. Am deblocat proiectul, acum suntem în linie dreaptă.
✅ 𝗢𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶:
● Crearea unui traseu nou (4 benzi) și scurtarea timpului de călătorie pentru transportul public: Gara de Sud - Depoului-Rudului-Libertății-Gara de Vest
● Modernizarea și extinderea rețelei de contact pentru troleibuze și reconfigurarea carosabilului
● Amenajarea de piste și parcări pentru biciclete, trotuare, marcaje și indicatoare
● Extinderea sistemului de management al traficului, inclusiv informare în timp real pentru pasageri.
Este un proiect despre care vorbesc de mult timp. El va fi urmat de o a doua fază care privește modernizarea spațiului din fata celor două gări. 𝗔 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗶𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 (foto 1). 𝗘𝘀𝘁𝗲, 𝗶̂𝗻 𝗮𝗰𝗲𝗹𝗮𝘀̗𝗶 𝘁𝗶𝗺𝗽, 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗮 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝘃𝗶𝘀 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗲 𝘀̗𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗮 𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁 𝗱𝗲 𝟰 𝗮𝗻𝗶, 𝗱𝗲 𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗶𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰𝘂𝗹 𝗮𝘂𝘁𝗼, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘀𝘁𝗮̆𝘇𝗶 𝗼𝗺𝗼𝗮𝗿𝗮̆ 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̗𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗽𝗲 𝘂𝗻 𝗶𝗻𝗲𝗹 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 𝘀̗𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗮 𝗽𝗲𝗿𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝘂𝗻 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗮𝘁 𝘀𝗮̆ 𝗮𝘃𝗲𝗺 𝘀̗𝗶 𝗻𝗼𝗶 𝘂𝗻 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗶𝗲𝘁𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗰𝗮 𝗶̂𝗻 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂, 𝗕𝗿𝗮𝘀̗𝗼𝘃 𝘀𝗮𝘂 𝗢𝗿𝗮𝗱𝗲𝗮, 𝗳𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝗺𝗮𝘀̗𝗶𝗻𝗶 𝘀̗𝗶 𝗳𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝗽𝗼𝗹𝘂𝗮𝗿𝗲 (foto 2). Până atunci mai e, deocamdată facem primul pas (foto 3).

SEAP: CN1076395/17.12.2024