News:

.

Main Menu

Vroom vroom... prin aer

Started by MRS, May 30, 2012, 10:22:50 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

anacronox

Ieri pe aeroportul din amsterdam aveam airforce 1, airforce 2 si marine 1.

anacronox

pun cateva poze dintr-un city break la Amsterdam cu TAROM

per ansamblu un zbor placut. la intoarcere au fost ceva probleme cu niste conationali care au vrut sa fie bo$$I si au venit cu geamantane pe post de bagaje de mana (cei de la security le-au trimis frumos la cala). Stewardesele acre, destul de in varsta si o rupeau destul de greu si cu foarte multe greseli in engleza.

avion vechi, 737 - 300 Timisoara, monitoare care aratau un zbor intre Bucuresti si Marrakech si un clip care arata Bucurestiul cu imagini din anii 90 + scrierea de pe scaune cu normele ortografice vechi

Olanda vazuta de deasupra

pasadia

Asa da, imi place. Pot sa identific toate varfurile si toate vaile din Fagaras. Arata superb.

ciprebbe

Close,
too close,
way too close,
.
.
.

too late. :lol:

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radudanutz

zilele astea am fost prin brasov si am facut o poza interesanta ... sper sa nu se supere nimeni pe mine :)

ashbird

Agentia este la etaj, intrarea prin gang si este folosita :) am luat de la ei bilete si chiar si cazare uneori.
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

iuli

Chiar si scrie pe semnul acela ca intrarea se face prin gang la Etajul I.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MRS

Good morning world!

si un pic de Austrie!

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Vorba lui Chagall intr-un alt context: astia fac pe nebunii! :)

Raducu Popa

MRS

Nice vintage livery on my KLM AMS-OTP on 09/07
Enjoy!
:cheers:

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

anacronox

astazi Salonic - Otopeni TAROM ATR 42-500 LF 100%, 4 locuri la Business Class

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog