News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

cezar-mario2012

Nu te lua după acel site, oficial nu s-a anunțat inca, se speculează datele de 27 sau 31 decembrie 2015.

Dani

Le cam stiu aia de la ADAC. Au anuntat inca de acum cateva zile si deschiderea bucatii Timisoara-Lugoj, cand la noi inca nu se discuta nimic oficial despre deschidere..
Insa nu te contrazic cu Bulgaria, esti expertul pe tema asta. Respect pt postari si updateuri  :)

iuli

Nu le stiu, le-au nimerit doar!!! Daca urmaresti relatarile live de azi ai fi vazut evolutia stirii.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Dani

O nimeresti o data, de 2 ori, dar e vorba de multe alte situatii cand au anuntat deschideri sau inaugurari de proiecte inainte ca autoritatile sa anunte ceva oficial.. Si asta in diferite tari. Dar, ma rog, nu asta e important, ci faptul ca avem inca o bucata de autostrada gata.
Sanatate si Craciun fericit la toata lumea!  :)

Hercule

Intrebare pentru cunoscatori: pana unde se poate ajunge pe autostrada fara a plati vigneta in Ungaria pe relatia Bors-Mako?
Multumesc anticipat!
Deșteaptă-te române!

bogdymol

Bors - Mako, pe drumuri nationale, cu masina mica, e gratuit (fara vigneta).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

TibiV

Frumoooos ......

Mulțumim Cezar !
Happy... şi pentru tine....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Hercule

Quote from: bogdymol on December 26, 2015, 08:41:09 AM
Bors - Mako, pe drumuri nationale, cu masina mica, e gratuit (fara vigneta).
Intrebarea mea era daca pot merge pe autostrada pana la Mako sau Szeged fara matrica.
Deșteaptă-te române!

bogdymol

Atunci ai vrut sa intrebi de Nadlac-Mako. Poti merge de la granita pana la Mako pe autostrada, fara vigneta. Dupa Mako e nevoie de ea.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Așa e! Verificat! De la Mako apar și indicatoarele clare că înainte e obligatoriu cu vinietă.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Tavi

Pe ssc bg a anuntat un user ca ar fi astazi deschidere partiala centura nord Sofia si maine centura Montana.
Montana este utila dar partiala le sofia nord nu stiu la ce o putea folosi. Urmarim ...

cezar-mario2012

Oficial pe API.bg nu s-a anunțat încă nimic despre deschiderile A0 și Centură Montana. Ing. Lazăr Lazarov directorul API într-un intreviu acordat televiziuni BT.tv a afirmație ca până la sfârșitul acestui na vor fi finalizate centură Montana și A0.