News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 4 Guests are viewing this topic.

gicu

Știe cineva care este starea actuală a drumurilor naționale din Ungaria dintre Borș 1 și Szolnok (42, 4)? Este undeva o hartă cu starea drumurilor din Ungaria?

marinul

Eu am facut drumul asta in decembrie ca pasager intr-un microbus. Am simtit ceva denivelari dar nimic grav, oricum e posibil sa mai fi aparut ceva gropi de atunci. Eu recomand varianta Bors 2-M4-M35-M3 daca mergi spre Budapesta, nu cred ca ai nimic de castigat daca mergi pe dn

dragos76

Eu am fost prin vară. Aș zice că e cam către galben după standardele cu care facem harta calității drumurilor de la noi (poate pe unele zone către verde). în orașe e mult mai bine (dar nu traversezi prea multe).

Adrian.TM

^^
Observ că mi-a ,,dispărut" comentariul, deși nu era off-topic.

Pe lângă alternativa menționată (M4-M35-M3), cred că și cea cu intrare în Ungaria pe DN, la Salonta, și apoi urcare pe M44 la Bekescsaba, localitate de unde se va putea merge complet pe autostradă până la Budapesta, pe ruta M44-M5, va deveni una destul de utilizată în viitorul destul de apropiat (M44 cred că mai are câteva luni până se finalizează capătul vestic).

Nu știu însă cum e drumul de pe partea maghiară, imediat după (Vechiul P.T.F.) Salonta, pentru că nu cunosc zona destul de bine. Pe GMaps sunt câteva sectoare mai bune, câteva mai proaste.

Per total, e posibil să ,,eclipseze" și drumul clasic via DN maghiar 42 și 4, aici fiind vorba de nici 40 de km pe teritoriul Ungariei până la urcarea pe M44.