News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Adrian.TM

^
De aceea am și specificat, prima prin Bulgaria...
Într-adevăr au emisiuni foarte faine, realizate în detaliu, păcat că nu au subitrare :D .

balint

Au inceput lucrarile la continuarea drumului express M4 in Ungaria, intre Törökszentmiklós si Kisújszállás. Lungimea lotului este de 34,29 km din care 25,5 km va fi drum nou, iar pe o portie de 8,7 km se va largi drumul national 4 de la doi la patru benzi.
Articol in limba maghiara cu poze si harta.
Conform articolului lucrarile vor dura 36 luni.

ionutpunctro

Duna Aszfalt (imagine din articol) este aceeasi firma care incepe sa liciteze si pe la noi prin tara?

gicu

E parte din același grup de firme.

JohnDoe

Quote from: dr4qul4 on May 14, 2023, 12:18:38 AMPiatra aia a avut ceva cetate pe ea. la 10:36 se vad gropile de la descarcarea arheologica.

A fost, domnul de la eye from sky are ceva cadre cu ea inainte sa fie ajustata.
Pacat, poate un tunel ar fi fost mai potrivit, dar atunci cand esti cu spatele la zid sa cheltuiesti bani, altfel se pune problema.

P.S. catre admini, se poate separa per tara tot firul asta al discutiei, fara a muta si post-urile ?
A6 - Craiova -Severin -  Lugoj si extinderea Severin catre Calafat

Vlad94

Tocmai ce s-a inaugurat ultima bucată din autostrada de centură a Belgradului. Lotul B6 are 9.6km, un tunel cut and cover și două noduri mari. Odată cu această secțiune, se poate circula pe ambele sensuri de la Batanija până la Bubanj Potok. Această centură se tot construiește din 1991 și loturile au început să se deschidă în regim half-profile începând cu anul 2005. Probabil că de acum, autostrada care trece prin Belgrad va deveni bulevard. Urmează să se construiască secțiunea C, care va lega Belgradul de Pancevo.

Dominik

Filmari cu noua bucata de A inaugurata din centura Beogradului.

You're in Steelers Country

danutzu_1069

Umbla vorba prin târg, ca ar fi inceput expropierile pentru ceva din autostrada Ruse - Veliko Tanovo...
Sursa: exproprierea unei părți din autostrada Ruse-Veliko Tarnovo

Si inca ceva: plan de dezvoltare pentru autostrada Ruse - Veliko Tarnovo

marinul

A2 din Serbia

in 150 km cred ca am simtit o trambulina, poate 2. Nu stiu cum reusesc vecinii nostri sau vecinii lor sa execute proiectele astea aproape perfect. Am fost in ultimii ani pe multe loturi noi deschise Ungaria M4, M30 ; Slovacia R4 , centura Presov, 2 loturi D1 Presov-Poprad, A1 din Muntenegru. Nu tin minte sa aiba probleme cu planeitatea, poate maxim o trambulina la 30/40 km. Insa la noi si acum imi aduc aminte, acum 6/7 ani am fost pe un lot de pe A1 langa Lugoj facut de Tirena Scavi, trambuline din 5 in 5 km, cel putin asta imi aduc eu aminte. Nu mai zic de A1 Sebes - Sibiu sau A10. Banuiesc ca problema ar fi la executie si verificarea ei.

miahi

^ Poate terasamentele sunt facute in alt mod. Am vazut in Serbia lucrari la un drum nou dinspre Belgrad spre clisura Dunarii si din ce mi-am dat seama era foarte multa piatra sparta in corpul drumului . Planeitatea pe autostrazile din Serbia este mult mai buna ca la noi.

dr4qul4

pe DX12 planeitatea este ok. Sunt doar vreo 2 trambuline pe care le simti putin mai tare la 130, dar fara sa ai impresia ca-ti rupi masina...cum avem pe A3 Ploiesti (unde cred ca a fost acelasi constructor si a si avut timp sa se taseze)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

JohnDoe

Noi filmari Botevgrad Mezdra Lot 1,

Lot 2

si Struma de la InfraSky

JohnDoe

Pentru colegii de forum ce ar vrea sa urmareasca, pe YouTube, Moravski corridor in Serbia, pe autostrada A5, construita de Bechtel:

https://www.youtube.com/@kameromposrbiji7346

JohnDoe

Autostrada Milos The Great in Serbia:

JohnDoe

Autostrada Vidin Botevgrad avanseaza foarte lent, intre doua filmari, capatul din vidion e plin de balarii, din nou.

P.S. Daca deviez si o iau pe iengleza, imi cer scuze, e de la cafea ;)