News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

b1

The M-06 bridge across the Irpin River near Stoyanka, just outside of Kiev, has been blown up. This is the main route from Kiev to Western Ukraine, significantly limiting traffic and evacuation from Kiev. All bridges northwest of Kiev have now been blown up (M-06 to Dnieper River).

All traffic is rerouted on P-04 :( (Google Maps).

Sursa.
Gândirea de grup presupune că valorile grupului nu sunt doar indicate, ci și corecte și bune.

alexandru_m

Si ce coloane erau pe acolo acum 2 zile... :sadangel:

cezar-mario2012

De prin Bulgaria:

- A3 Struma, tunel Zheleznica

- A2 Hemus, lot 2 parțial, lot 3 și lot 10 parțial

pentium10

a venit si surpriza foarte rapida din partea ungaria - constructor si licitatia pentru construire adjudecata

M4 drum expes intre Törökszentmiklós Kisújszállás kelet

contract pentru 36 luni, Duna Aszfalt cu 133.9 miliard forinti fara tva

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

alexandru_m

Imi spui te rog care este diferenta intre verde si rosu pe harta?

Vad ca si Törökszentmiklós Kisújszállás, si Kisújszállás - Puspokladany sunt verzi, dar Puspokladany - Berettyoujfalu este rosu.

Oare vor continua in pasul acesta? Cum termina lucrul pe un tronson se apuca de urmatorul?

Cu cate 36 de luni termen la fiecare plus licitatiile dintre ele inseamna peste 10 ani pana sa lege capetele de M4...

pentium10

era confuz harta, au schimbat-o

contractul e pentru bucata verde
celelalte etape nu sunt demarate

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Drax

Pacat ca e doar o bucata de ~30km - asta inseamna ca ar mai fi inca 2 tronsoane / licitatii pana la conectarea cu bucata de la granita.
Pe de alta parte e interesant ca pe 2 segmente pare ca extind DN-ul existent , construit in prealabil (nu stiu cand) ca centura de dn 1+1 in jurul catorva sate  (Kisújszállás)
Aceasta solutie s-ar putea aplica si la noi ....cu un pic de planificare si gandire din partea CNADR

raulbogdan23

Un pic peste 30 de km de DX nou pe M4

Deja Google Maps de la Oradea ofera ca alternativa spre Budapesta pe M4 cu o diferenta de +10-15 min fata de varianta M4+M35+M3 si cu o diferenta de vreo 80 km mai putin.

Cu bucata Törökszentmiklós - Kisújszállás, probabil timpul de parcus va scadea si mai mult si o parte din traficul spre Budapesta se va muta pe aici.

panda80

Am condus pe I-1 prin Bulgaria intre Montana si Vidin. Se vede din multe puncte santierul drumului expres paralel. Traficul mi s-a parut lejer, sunt ceva tir-uri, dar si multe linii drepte unde pot fi depasite. Sunt si putine localitati pe parcurs. In schimb la vama am asteptat 2h pentru a intra in tara. Filmul complet:

hvm

E clar ca vama e punctul de blocaj. nu inteleg de ce nu este marita ca sa nu mai avem toate acele coloane lung in asteptare de o parte si de alta.... eu nu inteleg ce asteapta toti? sa fie inclusa marirea vamii in SF-ul de A care va fi facut candva?....
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

b1

Scurta secțiune a M76 între Balatonszentgyörgy și Fenékpuszta (4 km) a fost inaugurată astăzi în Ungaria:

Sursa.

Locație.
Gândirea de grup presupune că valorile grupului nu sunt doar indicate, ci și corecte și bune.

cezar-mario2012

De prin Bulgaria, A3 Struma, lot Zheleznitsa:

panda80

Ramanem in Bulgaria pe A3. Am filmat in ianuarie tot drumul intre Kulata si Grecia. Se lucreaza pe sectiunea dintre Simitli si Blagoevgrad, si se cauta actual solutii pentru sectiunea prin defileul Kresna. In rest este autostrada completa, drumul se parcurge in general in conditii bune, zonele fara autostrada fiind departe de Sofia. Vizionare placuta!

b1

Centura Burgas, Bulgaria:

danny_cbu

^^
Eu nu inteleg ce impiedica Romania si Bulgaria sa isi faca propriul mini-Schengen intre ele pe rutier, feroviar si naval.