News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pentium10

stiu ca pe M44 se lucreaza pe ceva portiuni in mijlocul traseului, si la capatul Kecskemet inca nu este decisa alinamentul (nu se stie daca va merge aproape de Kecskemet, daca se va duce spre viitorul M8 spre nord etc...) daca aflu ceva postez
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

user201

@pentium10
Mersi pentru info.
În altă ordine de idei o mică filmare cu A2 din Serbia, Surcin-Obrenovac, pe care cică vor să o deshidă traficului în 19 decembire 2019. Sursele pe SCC Serbia, aici și aici .

pentium10

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

TibiV

Te apuca nervii cand te gandesti ca la ei datele alea vor fi respectate...  :((
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Dan74

In legatura cu A2 din Serbia, ieri m-am intors din Muntenegru si am observat in zona Ljig o portiune de autostrada ce parea terminata, cu parapeti si indicatoare montate, iar la conexiunea cu A1 (pe centura Belgrad) se lucra si ieri la pranz.

cezar-mario2012

De prin Serbia, autostrada Nis - Dimitrovgrad, se pare că se pregătesc de o deschidere parțială:

... acesta este ultima secțiune în construcție de pe autostrada Nis - Dimitrovgrad.

voicul

Ce bine ar fi sa ne unim cu Serbia. Am da o medie buna la autostrazi.

Ei ar face orice sa deschida autostrazi SI noi ... ca noi. Zic cam ce spunea unu inca in functie:
Daca LD4 nu se termina la mai mult de 30 de zile fata de LD3 ce rost ar avea sa le deschidem separat?

Dominik

^^
Pana in Iarna termina tot lotul, si au autostrada pana la granta cu Bulgaria ! Bravo lor si fara fonduri de la EU !!!
You're in Steelers Country

cezar-mario2012

^Nu până la iarnă, au termen 1 septembrie. Primul Ministru a vrut să dea drumul la autostradă pe o cale de săptămâna viitoare, dar constructorul a spus că nu mai au cum să lucreze în siguranță și și-au asumat finalizarea lotului pentru începutul toamnei. Constructorul este asocierea ACTOR - AZVIT 

laszlo.robert

Ungaria.In data de 14 septembrie se vor deschide primii 60 km din M44 intre  Tiszakürt sí Kondoros.

voicul

cezar-mario2012

Două filme pentru cei interesați de drumurile din Serbia către Grecia și către Muntenegru cu taxe, calitatea drumului și variante:

Belgrad - Lekfada:

Belgrad - Bar:

Dominik

Serbia, autostrada Nis - Dimitrovgrad.

voicul

Panouri fonoabsorbante in culoarile steagului? (7.27) Nationalismul la alt nivel!

Dominik