News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bogdymol

Da, Google s-a gandit ca ar fi bine sa traduca toate denumirile de localitati in limba utiliatorului (romana in cazul tau). Pe mine m-a distrat cum ii spune la Kosice, Slovacia, in limba romana.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Si ca tot vorbeam de Ungaria, uitati o harta cu autostrazile si drumurile express existente (verde), cele in constructie in acest moment (rosu) si cele care vor incepe in 2019-2020 (galben):

harta e de pe SSC
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ciprianul

Ce se mai stie de M35 Debrecen? Au mai avansat la Nod M35-DN47 Berettyoujfalu?
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

tom_sawyer

Sectiunea de la Miskolc spre Slovacia cand e programata sa fie finalizata? Aveti idee daca slovacii au de gand sa continue spre Polonia? Ar fi o portiune din Via Carpatica...

StefanCelMare

Ungurii sunt genul ăla de țară enervantă care construiește infrastructură unde chiar e nevoie de ea.
La noi centura București e sufocată de secole, Sibiu Pitești gâtuie exporturile, și guvernele nu fac mai nimic.
Asta ca să nu mai spunem că și A3 în Transilvania s-a făcut pentru că NATO și A10 s-a făcut din noroc (era un studiu mai vechi, altfel...), iar A1 pentru că ne-a spus UE (și aia s-a făcut unde era relieful mai lejer, unde am dat de forme mai ridicate de relief ne-am împotmolit).

reed

Vrei sa creasca salariile si sa plece corporatiile sau ce? :lol:Ideea e ca Ungurii au inceput inainte de 90 constructia autostrazilor,si asta le-a marit apetitul probabil.

cezar-mario2012

De prin Bulgaria, ocolitoarea Gabrovo:

Ionut

Pozitia API despre autostrada A1 sarbeasca a prins putin prin presa... Adevarul, Hotnews.

Levente

Se pare că M35 până la Berettyóújfalu, și o porțiune de 2,95 km din M4 va fi gata până la sfârșitul anului 2018.
Iar restul autostrăzii M4, până la graniță se va finaliza undeva în T1 2020.

voicul

Nu am auzit nicaieri, dar la unguri nu m-ar surprinde:
Nu sunt sanse pentru deschideri intermediare din M4 si in 2019?

laszlo.robert

Bucata de 2,9 km din M4 este cel dintre conexiunea M35/M4 și viitoare M47 și modul de pe M4 cu DN47.Fara ea M35 nu are descărcare decât la Derecske.

Levente

Pe porțiunea dintre Berettyóújfalu și graniță nu vor fi deschideri intermediare.
Dar în T3 2019 se vor finaliza porțiuni din M4, între Üllő și Ceglédbercel.

user201

Două filmări făcute de SCC Bulgaria cu lotul 3.1, cel de lângă Sandansky sursa aici, preconizat a se deschide de... 1 Decembrie dacă am înțeles bine. Lucrările par a fi terminate 99% și doar la capete mai este de lucru. Acolo sunt făcute și filmările:

Și o filmare cu lotul 3.3, cel de lângă Blagoevgrad unde de asemenea lucrurile avansează destul de bine, mai puțin în zona acelui sit istoric unde sunt chiar curios ce vor face. Filmarea e  din 17 Noiembrie 2018 sursa aici

voicul

Interesant culoarea marcajului rutier din primul video  :)