News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

cezar-mario2012

Uită-te pe pagina anterioara. Se lucrează la drum, dar se dorește ca până pe 15-20 iunie să fie terminată lucrarea.

cezar-mario2012

Conform informațiilor de pe www.lima.api.bg circulația pe E79. sectorul Dimovo-Montana este închis pentru 56 de zile începând cu 6 mai, traficul fiind deviat prin:

north

Quote from: laszlo.robert on June 11, 2016, 12:46:27 PM
M47 Beretyoujfalu-Szeged,paralel cu A11 Romania

Quote from: Atila60 on June 11, 2016, 01:26:58 PM
Scuze nu vreau sa contrazic colegu dar M47 nu este,eventual DN47 exista exact de unde seva continua M35 pana la Beretyoujfalu mai departe DN47Szeged.Sper sa nu fi gresit.

Laci, Ati, planificarea M47 într-adevăr apare a fi neclară. Iată câteva surse:

1. Planul conform hărții postate de mine mai sus (cu hașură magenta pe ruta sa) pare să prevadă un drum complet nou între M35xM4 și M44 (Békéscsaba) și apoi un upgrade pe drumul existent (47) până la M43 la nordest de Debrecen.

2. Plan privind aliniamentul M47 în zona Békéscsaba, în zona intersecției sale cu M44, care arată amenajarea sa ca drum nou:

3. Plan privind varianta de bază (cu roșu) și variante alternative (cu verde) în zona Szeged (atât pentru M47 cât și pentru M9):

Ce se va întâmpla rămâne de văzut.
Totuși, acest M9 (ca prelungire spre vest a M43) apare a fi unul dintre cele mai importante proiecte pentru România.
Două drumuri paralele nu formează neapărat o autostradă.
Atlanta freeways at night * Vordhosbn * Centură * Autobahn * Happy cycling

laszlo.robert

North ai raspuns tu in locul meu la postarea lui Ati.Exact aceasi lucru stiam si eu despre M 47 (bucata noua si restul largire 2x2 ,cu mentiunea M43 nord de Szeged nu Debrecen  :)se doreste a fii partea estica a semicercului dintre Debrecen si Szombathely ca si continuare la M 9.Cit despre constructia ei :in orizont indepartat probabil cind se va construii si A 11 la noi😃
Importanta loturilor licitate sau in constructie M35+M4 va creste odata cu inchidere partii nord-vestice din M0 ,(30 km foarte scumpi 9-10km tunel,galerie)atit pe ruta M1 cit si M7
Cit despre M 9 care este un proiect foarte important si pentru Romania ,scurteza ruta Romania -Slovenia cu 40%,fata de actualul ocol prin Budapesta ,avem:
Primul lot care intra in constructie va fii Zalaegerszeg-Vasvar(M8),impreuna cu lotul M8 Kormend-granita Austria si S7 austiac :granita Hu-Ilz(aflat in constructie din anul trecut) va asigura legatura cu A 2 din Austria.
Si ce ne intereseaza mai mult pe noi bucata dintre Szekszard si Kaposvar a obtinut autorizatia de mediu in 2015 .Urmeaza licitatia de proiectare.Acesta ar face conexiunea dintre cele doua bucatele existente din M9:
Varianta de ocolire a Kaposvar 2x2 in viitor parte din M9 ,actual parte di DN 61 si lotul dintre Szekszard si Dusnok ,realizat half-profile dar cu structuri de autostrada ce cuprinde deja pod peste Dunare la nivel de 2x1 si nod rutier complet (tip trefla) cu M6.

Atila60

Mersi laszlo.robert am vrut sa dau raspunsul dar miai luato inainte.Cele bune.

Atila60

Pt laszlo.robert Chiar azi dimineata a aparut un articol in leg cu M35.Daca vrei il poti citi pe     M35 autopalya Debrecen hirei.

AFC

Am tot amanat din lipsa de timp sa urc pozele facute pe 2 Mai, la CV1,2 Sofia + Tangenta proaspat deschisa atunci. Ordinea este plecand de la iesirea de pe A6-CVS1-CVS2-Tangenta-iesirea catre A2.

"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

AFC

"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

AFC

AFC

AFC

AFC

AFC

Scuzati va rog amatorismul foto reporterului, eu conduceam si am rugat-o pe fiica mea sa surprinda in directia de mers lucrurile esentiale si in special indicatoarele si intersectiile. Pozele sunt facute cu telefonul, de pe locurile din spate ale masinii.

TibiV

Foarte tare reportajul !
Multumim...
:cheers:

Vai, vai, am ajuns sa ii invidiez rau pe bulgari...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ranger

Quote from: caf on June 15, 2016, 11:59:22 AM

Pyce/Ryce. Cautati Ruse pe harta

Multumim Caf, frumoase poze, frumoasa lucrare. Toata este cu 3 benzi pe sens, sau doar in zona nodurilor apare banda de iesire?