News:

.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

cezar-mario2012

Pe SSC-ul bulgaresc a aparut o filmare cu drona a nodului pe trei nivele de pe centura de vest a Sofiei:

https://youtube.com/v/24ib8PZC2Jw

alecu26

Chiar discutam azi cu cutter despre acest nod....și ca și Bulgaria ne bate la fund în privința iinfrastructurii de pe lângă capitala.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

Las' că facem şi noi giratorii suspendate la Ploiești şi Domnești..
Îi ajungem din urmă...Doar pe două nivele.. :D
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adiarc

daca te teleportezi pe centura Buc si nu citesti semnele de circulatie si reclamele , poti sa juri ca esti prin Africa Subsahariana
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ciprianul

Ieri 08.06.2015 conduceam pe Autostrada A2 care face legatura intre Graz si Viena si inainte de iesirea la Fürstenfeld am vazut ca cei de la Asfinag(compania care se ocupa cu constructia de Autostrazi si mentenanta in Austria) au resttrictionat viteza si au inceput deja constructia S7 S 7 FÜRSTENFELDER SCHNELLSTRASSE RIEGERSDORF (A 2) – STAATSGRENZE BEI HEILIGENKREUZ. Deja se lucra in voie si foarte organizat.
Am sa revin cu niste poze zilele viitoare.
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

user201

@alecu26 ,@adiarc
Nu există în nici un stat membru deplin al UE, o ocolitoare a capitalei acelui stat sub nivelul ocolitoarei București. Mă refer în ansamblu și nu pe anumite mici porțiuni.

În altă ordine de idei, pe lotul 4 Struma, lângă granița cu Grecia, apărut în sfârșit și ceva asfalt. Mai este totuși de lucru, inclusiv la realocarea unor linii de CF electrificate. Pe SCC două pagini pline cu poze de pe acest lot se găsesc aici și aici. Oricum nu prea cred nici eu în termenul August 2015.

rudi

Quote from: Ciprianul on June 09, 2015, 12:28:07 PM
Ieri 08.06.2015 conduceam pe Autostrada A2 care face legatura intre Graz si Viena si inainte de iesirea la Fürstenfeld am vazut ca cei de la Asfinag(compania care se ocupa cu constructia de Autostrazi si mentenanta in Austria) au resttrictionat viteza si au inceput deja constructia S7 S 7 FÜRSTENFELDER SCHNELLSTRASSE RIEGERSDORF (A 2) – STAATSGRENZE BEI HEILIGENKREUZ. Deja se lucra in voie si foarte organizat.
Am sa revin cu niste poze zilele viitoare.

Yes, these should run since around 2 weeks.
Unfortunately, these are not really works on the new S7 yet. They have to repair that bridge anyhow, and while doing so, they add one more lane which they'll need for the node. However, actual work on the node will start only in 2018; some other parts of the road will likely start 2016, and the overall finish is set for 2021 - it doesn't have much priority, obviously, but this is nice marketing.

Meanwhile, 2 weeks ago were the elections in the two provinces this motorway will connect - any connection between opening the construction site and the elections is of course coincidental :-)

More information (in German):
http://www.asfinag.at/newsroom/pressearchiv/-/asset_publisher/47582/content/asfinag-startet-jetzt-den-neubau-der-s-7
http://www.asfinag.at/unterwegs/bauprojekte/steiermark/-/asset_publisher/1_47153/content/s-7-furstenfelder-schnellstra%C3%9Fe-riegersdorf-a-2-%E2%80%93-staatsgrenze-bei-heiligenkreuz

Ciprianul

Yes....but they started to buil this road. Asfinag has mounted a big panel on both directions and in this panel has wroute in german  ,WIR BAUEN S7 FÜR SIE,,, I asked a worker what building and replied that began construction  on S7
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

yetiman

@Rudi - The ASFINAG site is also available in english  :)
Elections and big projects are allways coincidental (everywhere)  :lol:
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

mirceaVRo

Cati km de autostrada au in lucru bulgarii , stie cineva ?Multumesc anticipat.

cezar-mario2012

Daca ai urmări sintezele pe care le fac lunar ai vedea acolo, acum mai au in lucru 100 km.

anacronox

salutare,

din experienta voastra ma puteti ajuta cu o ruta Bucuresti-Salonic? Daca stie cineva prin ce zona sunt probleme?
multumesc mult

user201

@anacronox
Pe ruta prin Sofia, problema ar fi tocmai lipsa acelui lot 4 de la granița cu Grecia, ce lungește drumul cu circa 15 km și niște lucrări pe care le fac la DN prin munți, după niște alunecări de teren, tot de la Sofia spre Salonic.

cezar-mario2012

Scria pe www.api.bg ca au trminat lucrarile de reparatiile din defileul Kresna.

danutzu_1069

@anacronox
Poti folosi noul PTF MAKAZA dar se pare ca in perioada asta este cam aglomerat.
Deci tot Kulata ramane in top.