Autostrăzi în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 11:15:15 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Mersul trenurilor

Cred ca la A10 Lot 3 si 4 e cumva invers, lot 4 e gata 100% si celalalt e cu probleme.

Harta nu o mai updateaza nimeni? Ar fi ok sa scrie si un "last updated" undeva pe acolo.

cristi5

Ba se actualizeaza harta dar s-ar putea ca browser-ul sa arate o versiune veche. Ctrl-Shift-F5

La last update m-am gandit si eu dar trebuie generat automat ca fiind ultima modificare relevanta din OSM, trebuie sa ma gandesc cum...

Mersul trenurilor

Am dat si clear cache si tot nimic, sau na ultima chestie care am vazut schimbata de vreo luna de cand tot intru pe harta e nodul de la sebes care a aparut destul de repede. Ctrl+Shift+F5 nu face nimic in Chrome. Eh oricum e super harta si nu vreau sa te supar  O:-)

cristi5

Deci tot ce se face pe OSM (de catre oricine, de pe forum sau nu) intra automat pe harta in fiecare dimineata pe la 4.

Ultimele modificari de care stiu sunt structuri pe Suplac-Bors adaugate de AlexAllex

http://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map=11/47.227/22.216/0

Vai ce multe structuri! :gj:
Si traseul l-a calibrat conform planselor de la licitatie. :gj:

Dar daca sunt alte probleme let me know. Poate ar trebui reprezentati cei 40m lipsa de la Campia Turzii...

Poate estimarile de deschidere nu sunt la fel ca in tabelele lui Ionut, incerc sa le sincronizez automat dar va dura asta.

Allex

Lotul 3 septembrie 2018?  :lol: :lol: Fara aditional no way...
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

Mersul trenurilor

@cristi5 Eu ma refeream la "stadiul lucrarilor"  :D Da super la surpac

TibiV

Draguti astia de la CNAIR, vor sa lase o gaura de juma'de kilometru si in L4... :D

Astia oare nu au aflat ca autostrada nu se mai termina la km 99+500, ci la km 100+014 ?!....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Mersul trenurilor

Scrie sectiunea E nu stiu deloc care e aia, pai atunci de restul?

TibiV

"sectiunea E" la L4 apare probabil din cauza de "copy-paste"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

perfidus

Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

Drive_140

Va fi bine sa adăugați imagini în tabele:
Asa ca:

Constructie (si versiunea BW pentru "licitatie")

SF (si versiunea BW pentru "licitatie SF")

Blocaj total

Textul lung este greu de citit.

Allex

Azi e zi plina la termene: A0 sud, A1 PiSi 1 si 5, A7 - doua tronsoane, DX12 lot1 (daca mai e ceva mi-a scapat). Ramane de vazut cate NU se vor amana. :)
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

Ionut

NGC

Poate sunt singurul caruia i se pare asa, dar de cand au aparut tabelele lui Ionut in care apare "urmatorul termen", precum si de cand au aparut instructiuni despre cum se cauta, parca avem asa o goana pentru un premiu pentru cine verifica primul in SEAP, la CNSC, la CAB si cine mai stie pe unde inca, poate cu speranta ca poate poate s-a mai intamplat vreo "minune". :D

Eu zic ca va asteptati la prea mult de la CNAIR si ca va pierdeti vremea. Termenele trecute acolo pentru evaluarea ofertelor nu sunt respectate in proportie foarte foarte mare.

Atentie insa ce informatii treceti pe forum, pentru ca uneori unele informatii pe care le gasiti acolo (SEAP, CNSC, CAB) sunt gresite.

Nu de alta, dar de ceva vreme incoace, pentru multe articole, "ora exacta" se da de aici de pe forum. ;)