Autostrăzi în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 11:15:15 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 10 Guests are viewing this topic.

Tavi

^Acum doua saptamani nu erau atacate zonele cu arheologie. La TS/Lot II Tm-Lugoj ma refer. Pe la nodul Topolavat nu parea ca se apropie de finisaje ...
Sa vedem ce s-a mai intamplat intre timp dar de la jumatatea lunii nu stiu cat se va mai putea lucra.

istvan78

Vorbesc de fnele lui 2015. E un an intreg pana atunci...

P.S. La Gugal cred c-a fost party mare si s-au imbatat toti. Apar A10 si A3 Turda-Tg.Mures complete, in clar, pe harta! Noroc ca nu si ruteaza pe ele.  :lol:

istvan78

A1 apare corect, de la Soimus la Sibiu. Asta chiar exista!

BIGRED1984

De ziua Romaniei ... sa fie autostrazi ...macar pe google maps

alecu26

apar si unele centuri: Satu Mare de exemplu.

Cred ca toate traseele desenate de proiectanti, care erau vizibile doar de la anumite nivele de zoom, au fost scoase acum la lumina.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

NGC

Poate ca asta era surpriza lui Ponta pentru turul 2, dar au intarziat cu ea.  :lol: :lol: :lol:

stangabriel

Poate ati observat,in varianta satelit apar toate in licitatie sau executie acum, si Bors-Nusfalau , Gilau-Nadaselu.

yetiman

Daca le-ar fi trecut punctate sau cu alta culoare pe cele in executie, nici n-ar fi fost rau. Pana acum cele in proiect/executie se vedeau doar la zoom maxim (sau aproape) si erau foarte greu de urmarit.
In fine. Sa vedem daca vor ramane in acest fel (nu prea cred, caci creeaza confuzie pentru necunoscatori) sau o sa le modifice la un viitor update.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

alecu26

întrebarea e cine le-a desenat...ca sunt foarte exacte.

Cred ca acum sunt sterse. La centura SM a disparut deja jumătate.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cricric

Intrebarea e de ce nu puteau sa gandeasca toate lucrarile la fel cum au facut cu centura Satu Mare. Primul lucru la care ma gandesc e bataia de joc de la Brasov.

Viny

Ok... 99% va fi asa... 2015- Nadlac-Arad si Timisoara Lugoj lot2... atat... 2016 Dumbrava-Soimus si Gilau Nadaselu... 2017 Bors(Dn19) -Suplacul de Barcau (Port,Ip) si, speram Campia Turzii - Ogra.... Restul sunt Vise... iar Targu Mures - Iasi - Ungheni -Chisinau va fi dupa ce intra Republica Moldova in UE... si nici Brasov - Bacau... sa ne bucuram ca se vb de Sibiu Pitesti.... sper ca se vor incepe lucrarile cat de curand...

horatiu.cosma

Gilau-Nadasel in 2015 nu pot sa il numesc chiar un vis, nici Sebes-Turda(de care ma gandesc ca ai uitat). Pe Ogra-Tg.Mures e 12 luni executie si 0 proiectare, deci daca se merge pe contract 2016 pare acceptabil. Oricum, mai documenteaza-te bro  :(...

Viny

alecu26

cand vrei!!! eu si Horatiu punem cate 100 RON la filmari fiecare, daca nu....pui tu 100 RON.

Am un feeling ca Campia-Turzii-Ogra-TGM va fi gata inaintea lui Dumbrava-Soimus. (asta daca nu cumva se anuleaza....din cauza porcariei de MP facut de noi).

La fel si Gilau-Nadasel. E un balon de sapun acolo...care se poate sparge oricand.

horatiu.cosma

Pe Tg.Mures-C.Turzii sunt la un pas de a da castigatorul. Plus ca abia au reusit sa includa si acest sector pe fonduri nerambursabile. Ar fi o idiotenie de neimaginat sa dea inapoi si sa renunte la un sector important pe care platesc vreo 30 de milioane de euro. Nu ma bag la pariuri la care adversarul are 0% sanse de reusita.