[BV] Centura Brasov

Started by coco.serban, May 05, 2012, 07:31:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dumbravaandrei

Trebuia dat pe 2x2 din primavara si redus la o banda cu 600m inainte de giratoriul pentru Sanpetru ;) dar vorba din popor... csf, n-ai csf ...
Le-au cam expirat toate motivele de a tine caile alternative... s-a ras-tasat calea de rulare pe acolo (cam asta a fost motivul)

smark_BV

Am reparat postul meu anterior cu poze.

Mai departe am cateva cu instalarea catorva NJ-uri, poze tot de ieri pe la ora 15.30

La giratoriul spre Sanpetru si Brasov

breteaua spre DN11 inca nu e terminata  :depressed:

Vedere din giratoriu pe podul spre Sanpetru

Atat deocamdata, cum am spus sunt poze de ieri, astazi trec inca o data pe acolo dar din cauza zapezii nu se va vedea mare lucru....

Granata06

Asa de la distanta, arata bine parapetii NJ. :)

pasadia

Quote from: smark_BV on December 13, 2016, 11:48:49 AM

Deci astia cu semnalizarile sunt complet aberanti. Observati ca pentru traficul care vine dinspre DN13 pe firul de centura cu directia Bucuresti si care vrea sa se intoarca spre Sibiu / Targu Mures / Pitesti (da, stiu, sunt putini dar totusi) le este indicat sa iasa spre DJ103, sa treaca prin 2 giratorii si peste pasaj, sa se amestece cu traficul local (destul de ridicat ca valori). Asta in conditiile in care, DACA le sugerai sa mearga inainte, puteau intoarce foarte usor la nodul cu DN11 (un singur giratoriu, mult mai larg, cu mai putin trafic local, etc...).

Tineti cont ca acel traffic va fi format de turisti si de soferi straini. Deci tocmai de cei care ar avea nevoie de solutii mai simple pentru a se orienta.

smark_BV

Astazi, pe la ora 14.30 am parcurs Centura DN1/Ghimbav spre DN11. Intre giratoriul spre Stupini si Sanpetru s-a circulat doar pe o banda pe ambele sensuri. Si urcarea de pe Calea Feldioarei spre DN11 a fost inchisa. Se asezau NJ.

Vedere de pe podul cu DN13, spre DN11

Scuze pt. aceasta poza nereusita, se pregatesc NJ-urile in locurile lipsa

Maaaare  atentie la acest omulet, nu am stiut ce face...... pana a incetinit camionul din fata mea la 20/ora....

Unul cu bormasina si altul monta catadioptriile.....

Inaintea podului spre Sanpetru pe parte stanga se pregateste gardul de protectie....

Pe intreaga portiune am inalnit chiar multe echipe la lucru, altii asteptand sa vina munca...

Atat de la mine pe anul acesta, Sarbatori fericite!

user201

Având în vedere ritmul susținut de lucru din ultimele 6-7 săptămâni, există vreo șansă să se deschidă circulației în 2016 sau Ianuarie 2017 și acest lot, chiar dacă anumite lucrări pe lângă carosabil mai continuă până în Aprilie-Mai 2017?

dumbravaandrei

La 2x2 nu cred pentru ca nu e gata pasajul la sanpetru si vremea nu tine cu ei. Sau cine stie ce surpriza pregatesc. Probabil acum au si un interes mai mare pentru decontare si totusi ceva lucrari trebuie sa justifice

user201

@dumbravaandre
Ok, mersi. Sunt și eu curios cât le ia să termine acea supra traversare, că în rest nu pare a fi mare lucru la acel nod și mobilizarea din ultimele săptămâni pare, în sfârșit, foarte bună.
Sper să pot ajunge și eu relativ curând pe acolo să văd "live" cum stau lucrurile.

Eurocopter

dumbravaandrei

dimineata am ajuns si eu prin zona. Calea de rulare Stupini 1-Sanpetru era blocata, se montau NJ, ceva oameni pe podul la Sanpetru. Marcajele vechi bineinteles ca nu au fost raschetate, cum vii de la Sanpetru spre Ghimbav a ramas acea insula din marcaj rezonator, prevad ceva acrosaje intr-un viitor nu prea indepartat.
Insa... am observat doar 2 cofraje pentru acele trotuare / imbracare capete biscuiti si pe 60% lipsesc cu desavarsire. (Era exact ca in pozele puse de smark_BV)
Astazi dimineata pe la 9 erau -15oC iar saptamana asta o tinem numai intr-o distractie prin zona (abia marti vom avea peste 0oC
Asa ca, Eurocopter, cand asfaltam si betonam ce a mai ramas? Ca mai este de asfaltat si betonat... Sau asfalteaza acum si pana in primavara sare tot?
Mai degraba as zice ca se va deschide cat de repede se poate dar nu in 2016. Probabil ianuarie 2017 dupa ce crapa gerul bobotezei dar decembrie... mai sunt multe de facut acolo!

pasadia

AM trecut si eu pe la 7:30, pe ruta BV - Sanpetru. Coada de iesire din comuna lunga pana dupa prima intersectie mare. Ce nu am vazut: e asfaltata banda de iesire Sanpetru -> Centura (cea de la vest de rampa Nordica a pasajului)?

dumbravaandrei

Parea asfaltata, dar nu stiu daca e toata asfaltata (cel putin pana la casa aia cu probleme pare asfaltat)

Dori14

^^
Daca ma ajuta putina orientare in spatiu pe care o mai am, si te referi la iesirea din Sanpetru spre centura pe sensul spre Ghimbav, atunci iti raspund ca DA.
De la giratoriul de pe DJ 103 din capatul pasajului se merge inainte , apoi se despart sensurile. La stanga se merge spre sensul giratoriu improvizat pe centura, iar prin dreapta rampei pasajului se iese in centura, pe asfalt nou, pana in banda de accelerare , apoi pe centura.

4est

Multumesc VIAROM pentru ca era sa imi pierd viata ieri pe VO1K datorita NEsemnalizarii lucrarilor si modificarii (provizorii) a circulatiei in zona!

Priviti, si spuneti-mi unde ar trebui sa reclam situatia: CNADNR, politia rutiera, primaria Brasov?

Unii vor spune ca trebuia sa observ autovehiculele care veneau pe sensul meu (se vad la un moment dat cum trec cateva), dar eram atent in oglinda sa ma incadrez pe banda 1 intre autovehiculele ce veneau de pe centura