[BV] Centura Brasov

Started by coco.serban, May 05, 2012, 07:31:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

JohannDB

Parcările sunt puncte de "interes" numai pentru radar, unde se postează de obicei "pistolarul" solitar și mai sus, pe banda de ieșire spre DN11, stau cei cu "caseria".... În rest, seara, banda de intrare/ieșire din parcare devine loc de odihnă pentru tir-iști.....

andrei_rou

Din punct de vedere al tiristilor cred ca RO e o tara de cosmar, fara locuri amenajate pentru odihna. Ar fi bine si pentru ei sa se deschida odata... Da nah...

pasadia

Quote from: pasadia on August 29, 2016, 03:47:40 PM
Quote from: patruroti on August 26, 2016, 08:35:26 PM
pe centura Brasovului s-a deschis azi circulatia pe sub podul peste DN 11 in directia Brasov-Harman.

Si avem deja primul accident. Mi se pare incredibil cum putem sa investim milioane de euro tocmai ca sa crestem siguranta traficului si rezultatul e si mai prost decat inainte. Situatia am explicat-o inca din acest mesaj de acum o luna, acum nu pot decat sa admir modul in care tupeul nesimtit al soferilor de Romania se combina cu proasta administrare a drumurilor pentru a provoca victime. Si inca nu s-a deschis intersectia care ma astept sa provoace cele mai multe victime, adica cea pozata in acest mesaj.

Dupa 2 ani de zile revin la acest subiect, care de altfel a si nascut atunci discutii destule de lungi, inclusiv despre modul in care se face auditarea de siguranta rutiera pentru proiectele noi de drumuri. Mai exact va anunt ca a fost creat un acces spre Stabilus care pleaca din breteaua de urcare pe VO 1K, sensul spre Sibiu, cam din aceasta zona. Oarecum luat prin surprindere nu am apucat sa fac poze, dar va pot spune ca era asfalt. Nu a durat decat 2 ani pentru rezolvare, ceea ce sincer sa fiu imi pare putin (foarte probabil ca investitia a fost in totalitate privata, derulata de Stabilus).
ps: Vad ca in waze deja apare, ceea ce imi indica ca exista de catva timp.

voicul

Eu nu am gasit drumul pe Waze.
Pe Waze apar lucrurile mai repede, dar si prostiile. (Acum vad ca e inchis un drum pe care circulau acu 20 de minute masini).

pasadia

Da, pe laptop, pe livemsp nu o vad nici eu. Dar apare pe mobil, pe contul meu.

Vice33

Nu se mai stie nimic despre parcarile inchise acum 2 ani...? Ceva vesti? Stie cineva ceva nou?

4est

Constructorul a dat însă în judecată compania de drumuri, iar până când litigiul nu va fi soluționat, tronsonul nu poate fi recepționat. Din această cauză și spațiile de servicii de pe ocolitoare sunt închise, chiar dacă au fost semnate contracte în vederea asigurării pazei și a curățeniei.

dumbravaandrei

Tara idiotilor... bine ca pe pod se circula, dar la spatiile de servicii atat de mari sunt cheltuielile incat nu se pot deschide in regim de santier...

user201

Ieri în giratoriul de la capătul centurii spre Cristian(Făgăraș->Sibiu) unul dintre stâlpii de iluminat din giratoriu arăta așa.
Îmi pare periculos și cred că ar trebui remediată situația relativ rapid.

pentium10

trimite email la Prefectura si ei se pun in actiune
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

JohannDB

Răspunsul primit de Ionuț în 21.12.2018 și postat pe 22.12.2018 pe pagina Spații de servicii. Citește punctele 1b, 2b și 3b, legat de Brașov.  Asta este o completare/dezvoltare la ce a spus colegul 4est în 10.12.2018, aici pe pagină. 

[/quote]

user201

Un mic update legat de acel stâlp.
Ieri am trecut pe acolo și stâlpul se pare că a fost scos de tot și zona unde a fost a fost securizată. Fără poză din păcate.

Xenos

E un mister pentru mine de ce litigiul în instanţă împiedică deschiderea parcărilor. Inclusiv din răspunsul bălmăjit de mai sus rezultă indirect că nici ei nu au un temei juridic sau logic pentru a nu deschide, este doar teamă  funcţionărească.

myid

Se pare ca fiind in litigiu, ii impiedica sa faca orice lucrari de minima mentenanta pe cei de la DRDP Brasov .
- De la intersectia cu DN13 si pana la intersectia cu DN11 e o mizerie de nedescris, plus podul spre Sanpetru, e dezastru acolo, ca in Mongolia .
Vad ca si CJ Brasov nu face nimic cu DJ103 si ambele giratorii + 300-400 metrii in ambele directii e o mizerie de nedescris.
- foarte multi stalpisori de semnalizare si catadioptrii lipsa
- in vara nu au taiat vegetatia crescuta pe acest lot si acum imaginea e dezastru in comparatie cu restul centurii
- la urcarea din DN13 spre Bucuresti pe centura, este o linie continua de pe vremea cand traficul era 1+1. Creaza confuzie maxima si pericol in trafic, trebuie stearsa de urgenta.

Pacat de acest lot....