[TM] Drum legatura Autostrada A1-DN69 zona Timisoara Nord

Started by NGC, July 18, 2017, 07:46:40 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mircea

Ca să vezi câtă încrede am în ce spune el, în noiembrie 2022, despre Centura Vest:

Quote from: GrindeanuSF este aproape finalizat, deci în lunile următoare va fi scoasă la licitație realizarea Centurii Vest.

a.l.x

Azi a zis că în decembrie se lansează 100% Centura de Vest :))

a.l.x

A fost lansată licitația nouă pe
SEAP.

270.316.240,00  RON

Data depunerii ofertelor este setată ca fiind 4 decembrie.

Archi

In 2020 valaorea estimata la prima licitatie a fost 199,803,690.43 si fiind considerata prea mica am avut un singur ofertant care ne-a adus in situatia acesta..

Acuma 270.316.240,00 e cu aproximativ 35-40% mai mult, asta pentru un rest de executat de aproximativ 75%. Totusi preturile au mai crescut in 3 ani, e de vazut daca valoarea de acuma va atrage si constructori seriosi.

Eu sper la Strabag care e deja organizat in Giramata la cativa km si are santierul aproape finaliat.

dorum

Am zis si io mai sus visul meu umed :)
Da, Strabag ar fi wow, avand la indemana totul, aproape... Porr e focusat pe lucrari in TM iar UMB who knows?
Insa ce sper cel mai mult e sa nu mai apara vreo firma de cacat sa castige si sa lungim calvarul cu inca cativa ani

rocklee

Vedeți dacă aveți ministrul din Timișoara...aveti parte de constructori....unu si unu.... :D  8)

a.l.x

^Daa... avem parte și de licitații peste licitații anulate , contracte care așteaptă semnarea de luni și luni de zile...

mircea

Și eu mă gândeam la Strabag. Nu doar pentru că sunt în zonă (DJ691) ci și pentru că alte lucrări mari nu au pe țeavă, iar A3 Chețani-CT și A3-Centură Oradea sunt pe la final.

a.l.x

QuoteAstăzi, 4 decembrie, la DRDP Timișoara, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de Proiectare și Execuție a Lucrărilor din cadrul Obiectivului ,,Drum de legătură Autostrada #A1 Arad – Timișoara - DN 69" – Rest de Executat. 

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:
➡️ Asocierea DRUMURI și PODURI BANAT S.R.L. & MAXAGRO CENTER SRL & OPR ASFALT S.R.L. & OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS S.A.
➡️ ANTREPRIZA DE REPARAȚII și LUCRĂRI A R L CLUJ S.A.

Valoarea contractului este de 246.413.300 lei fără TVA. Perioada proiectare și execuție va fi de12 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de maximum 84 de luni.
Noul antreprenor va face și expertizarea lucrărilor care au fost realizate de constructorul precedent.
La data rezilierii contractului anterior, în septembrie 2023, progresul fizic al lucrărilor era de aproximativ 25%.
În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele depuse.
--------------------------
Cei aproape 10 km ai acestui drum de legătură care va avea profil de drum național cu patru benzi de circulație, reprezintă o rută nouă pe care conducătorii auto vor ajunge mai rapid de la Timișoara pe autostrada A1. Traseul drumului de legătură începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente, dintre drumurile DJ 692 și E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se dezvoltă pe direcția nord-est, spre autostrada A1.
FB CNAIR

Din păcate fără Strabag. :(

GIV

curios la ce se va baga strabag.. oare asteapta dx11?

yetiman

ARL Cluj este detinut de STRABAG.  :D
QuoteCotele de participare la beneficii şi pierderi ale acţionarilor sunt:
– Societatea STRABAG AG – Austria este acţionar majoritar cu 98,59489661%;
– Societatea SBS STRABAG BAU HOLDING SERVICE GMBH deţine 0,00001924%;
– MINISTERUL TRANSPORTURILOR deţine 1,40508415%.

Capitalul social al societăţii este de 64.973.688,50 RON.

Societatea are înregistrate puncte de lucru în şapte judeţe: Cluj, Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Satu-Mare şi Maramureş, dotate cu instalaţii performante şi personal calificat.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

reed

a.l.x

Foarte tare. :D Nu știam ,mulțumesc pentru clarificare.

MarcoPolo

Și primii cine sunt?
Avem speranțe si daca câștigă aia?

danvoicu

Mai fratilor va credeti pe alta planeta. Auzi, sperante. Sperante in Romania nu ai decat dupa ce te convingi ca au facut ceva concret si consistent. Altfel? Teatru, balet, alte opere, dar de obicei nu din constructii. Mai degraba ne dorim decat sa speram. :lol: