DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

subway

cristi767

Ce contracte/licitații mai sunt aici de semnat pentru a fi totul în regulă?

alesd

Quote from: NGC on July 19, 2019, 10:51:09 AM
S-au depus 2 oferte pentru "Supervizarea Proiectarii si Executiei Podului suspendat peste Dunare in zona Braila".

1. Asocierea SC TPF INGINERIE SRL - SC SEPTEMBRIE CONSULTING SRL
2. Asocierea SC Metroul SA - SC Italrom Inginerie Internationala SRL - SC Sistema Ingegneria SRL - SC Arex Lider Company SRL

@subway: Cu cine s-a semnat? Cu asocierea Metroul? Presupun ca de aia stiti ca s-a semnat. :D

@cristi767: Parca mai trebuie vreo doua licitatii pentru relocari.

subway

Da, pe ceilalti nu-i cunosc si nici nu stiu ce palmares au...

cristi5

Primul eveniment pe care-l pun pe forum generat de sistemul integrat de monitorizat proiecte. Yay!

PUM#417
13 ian. 2020: DNXX-Pod Braila+drumuri (CNAIR-Metroul-pod Braila) contract / semnat: consultanta vezi si PUM#414

Am denumit asocierea "Metroul pod Braila" ca sa fie scurt, si participantii la asociere se gasesc aici
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wlttW1VLMV_g-G59vvnRxF46G8vu8iFaFHErdNIcjaI/edit#gid=1039043005&range=B76

NGC

Quote from: NGC on January 06, 2020, 07:22:49 PM
Quote from: tom_sawyer on September 12, 2019, 03:33:26 PM
S-a relansat astazi:

Anunt de participare simplificat: [SCN1052946] Servicii de Proiectare in vederea Relocării/Protejării retelelor/conducte de transport gaze naturale necesare pentru execuţia Podului suspendat peste Dunăre in zona Braila

Quote from: Ionut on December 08, 2019, 08:55:52 PM
API pe Facebook

[...]

Au fost anulate două licitații aferente mutării conductelor de gaze naturale, cea de-a treia, începută în septembrie 2019, fiind suspendată din octombrie.

Termenul pentru depunerea ofertelor este 17.01.2020. Sa vedem daca este "third time lucky". :D

Nu a fost sa fie. Nu s-a inghesuit nimeni, asa ca licitatia este anulata.

voicul

alecu26

wow....
a catea oara? Eu aici banuiesc si o mana a lui Astaldi. Doar ii cunosc pe toti alde Vertatel si firme de mutat gaze. Va fi un claim frumos...sau macar justificare pentru intarzieri.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

jaston

tom_sawyer

^^^ Pozele de pe pagina de facebook de mai sus, Laboranti in constructii (mai sunt si alte poze si filmulete acolo, multumim de pont @jaston!)
https://www.facebook.com/groups/369712643199519/?ref=nf_target&fref=nf

Poze postate de Gabi Stefan, pe pagina de facebook mentionata:
QuotePod suspendat peste Dunare - Mal Brăila, bloc ancoraj pereți perimetrali, incheiere faza 5!

bloc ancoraj Pod Braila