DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

paulmare

si piloti de 1500 de la culee - sunt si de diametru mai mare executati in romania,
20 de metri - kelly mare era de 31 de metri , in pozele lui tibiv de la parcarea de sub bulevardul decebal este o else (cea cu cabluri si greutati, nu cele doua cu prajina) - care poate sapa 50-80 de metri

Dar asa sa le pui toate cap la cap si sa faci un pod nou-noutz peste dunare cu accese si tot ce trebuie sa poata fi folosit - asta e ultra-realizare, jos palaria pentru cei care fac toate astea (ma refer aici la proiectanti si executanti nu la alde dancila sau cnair)

elphax

am gasit si eu un filmulet cu metoda asta de ridicare prin glisare. dar ai nevoie de ceva utilaj sa iti duca sus fierul beton si cimentul. ideal e sa faci cercurile de fier jos sa le urci sus cu macaraua, ramane de vazut cum vor face

tom_sawyer

Quote from: tom_sawyer on January 31, 2018, 01:49:47 AM
Intocmire documentatii cadastrale, rapoarte de evaluare si asigurare servicii juridice de asistenta si reprezentare in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare proiectarii si executiei obiectivului de investitie ,,Pod suspendat peste Dunare in zona Braila", pe raza localitatilor Braila si Vadeni, judetul Brtila si localitatile Smardan si Jijila, judetul Tulcea

Numar anunt: 181246

In sfarsit a fost atribuita catre CORNEL & CORNEL TOPOEXIM S.R.L

Anunt de atribuire numarul 190714/04.10.2019

Harry

Poze via Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta
Bloc ancoraj Brăila: Obiectiv "Pod Suspendat peste Dunăre în zona Brăila"

dorum

RaduC

Cred că e cea mai complexă lucrare civilă de după 90, din Romania? Aș fi vrut să văd analiza comportamentului la încărcături dinamice - vânt, cutremure, trafic, etc. 
Sau măcar raportul studiului geotehnic, chiar și doar pentru lucrările temporare.
Spor la treabă celor implicați, dați-i înainte.

alecu26

Eu zic sa ceri pe adresa de mail a lui IHI. Poate sa puna si ceva public...pe you tube.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paulmare

conductele de la forajele de epuisment - supratraversare dn22b :) chiar e o chestie "balshoi"
spor la treaba, suntem cu ochii pe voi, ne bucuram sa avem ce vedea

florin74

Oare sa fie greseala de introducere?
305.587.183,5 lei factura ASTALDI .
Ar fi cea mai mare factura de lucrari emisa. (in afara de cele de claimuri.... :lol: :lol: :lol:)

razvan96

florin74

Greu de crezut. Au facturat deja de vreo 250 mil pana acum....  La explicații apare CIP9. Chiar o sa ma uit un pic pe istoric plăti.