DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Marius Papadopol

Fotografia  - arta de a fura timpului
O firimitura de clipă! 😇

mirceaeliade

Pe filmare pare ca unul din picioarele podului a primit un strat de vopsea. Si e dubios cum au gatuit asfaltul pentru 20m pe o singura banda cand intregul giratoriu e circulabil.  Cred ca nervi de genul asta vor sa faca si la Pitesti la capatul PiSi5

Marius Papadopol

Fotografia  - arta de a fura timpului
O firimitura de clipă! 😇

Raducu Popa

Foto realizate in perioada 18-31.05.2023

https://www.facebook.com/RaducuPDrum/posts/286475000432426

Whyse1

"Pod suspendat peste Dunare ; Suspension Bridge over the Danube, Braila, Romania" by Alain Legrand

"Traversare Pod + drum legatura Macin" by Balaes Leopold

stangabriel

Super Filmare. Doar la @raducu pe Drum vad Zoom-ul acela clar, din drona, se vede incredibil.

Deci sunt progrese. Din filmari vad ca s-a asfaltat si sensul Braila - Macin care ocoleste statia de taxare. Presupun ca pe perioada in care nu se plateste, se va circula pe acele bretele, nu pe beton printre "bariere".

In doua saptamani, ar trebui sa dea in circulatie podul. La limita, e mult de migala, pacat de graba politica, cu toti invitatii din mai multe tari.

Drumul pe sub pod, Dn22B spre Galati, oare se mai lasa bretea(sens Galati) sa ocolesca sensul giratoriu sau se muta tot traficul prin giratoriu ?

mirceaeliade

Wow, progresul asta in doar 5 saptamani? Si-a dat afara WeBuild avocatii si a inceput sa isi plateasca santieristii?

shogom

Oare cum mai arata drumul de la Macin? La ultimul video era foarte bine, cred ca acum se duce spre marcaje.
Btw, Radu, se aud voci de prin santier despre darea partiala in folosinta? Avem o data de la radio santz?

Breezzer

Cum ramane cu inaugurarea la finalul lunii iunie...? Tot 2023 a ramas ?  :D

Raducu Popa

alexandru_m

La problema asta nu m-am gandit pana acum. Ai nevoie de ceva basculante ca sa "incarci" tot podul  O:-)

cezar-mario2012

Un live de la fața locului cu teste de sarcină și alte date despre pod...