DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Radu Aramă

Presupun că mă apropii de înțelegerea noii rețele de drumuri în zonă aceea. În fotografie suntem deasupra giratoriului de pe Calea Galați, cu alb este trasat noul dn către pasajul peste cf, cu x am anulat o porțiune din Calea Galați (cred că e corect). Atunci toată strada Tudor Vladimirescu e clar că va fi anulată, nu (mai) ai în ce să faci stânga, plus că de la față locului mi-e clar că va exista o diferență clară de nivel, dar nu suficientă pentru o supratraversare.

Sper că am înțeles bine?

P.S. Whyse, pe jos este întradevăr emulsie deocamdată!

vladb

^ Gata sudura. Ce etapa urmează, exclusiv pentru pod? Mă refer înainte de hidroizolatie și asfalt, bineînțeles.

TibiV

Pun si eu trei filmari ale lui Ionut Ivasca, care a ajuns si la pod.

Sunt "depasite" fata de cele ale celorlalti colegi (sunt de pe 14 septembrie, colegii ne-au dat filmari din 16 septembrie).

Dar mi s-au parut superbe imaginile cu Dunarea care "fierbe" la 01.45...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu Aramă

ioji

QuoteInaugurarea podului suspendat, supranumit ,,Golden Gate" de Brăila, ar putea fi amânată cel mai devreme pentru 2023, deși constructorul și guvernananții au promis finalizarea în decembrie, a declarat marți, 20 septembrie, directorul general al Companiei Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNAIR), Cristian Pistol, potrivit Radio România Actualități.
Citeşte întreaga ştire: Șeful CNAIR anunță că inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila poate fi amânată. Guvernanții promiseseră luna decembrie

Libertatea

Rodeo

Articolul din Libertatea imi da impresia ca pentru a se exploata jurnalistic (senzationalist) informatia s-a mentinut intentionat o confuzie intre deschiderea partiala a circulatiei pe pod si un minim de cai de acces (cu restrictiile necesare) si receptia finala si darea in folosinta a intregului complex format din pod, caile de acces pana la centura Braila, Jijila si Macin, statie de taxare si urmarire a traficului, alte acareturi prinse in contract. Dar sa asteptam, poate vom afla informatii mai clare.

miahi

La cum arata progresul lucrarilor din minunatele filmari ale celor doi Radu, nu cred ca isi mai face nimeni iluzii ca se deschide ceva anul acesta . Vad ca si pe harta API s-a trecut deja 2023...

tom_sawyer

Eu zic că vor deschide traficul în 2022 doar pentru mașinile mici, folosind nodul de lângă pilonul "Brăila". Asta dacă nu cumva sunt întârziați și la podul propriu-zis.

Radu Aramă

În seara asta văd că partea superioară a tablierului este aprope 100% degajat de "corpuri străine".

mirceaeliade

De notat ca Pistol ar fi zis ca WeBuild ar fi cerut termen final pentru toate lucrarile 2025. Cred ca totul poate fi dat lejer in functie in 2023, dar sincer nu vad nimic pe malul Tulcean care poate sa fie folosit si in cele mai optimiste cazur pentru o deschidere partiala in 2022 pentru altceva decat masini de ambulanta.

Raducu Popa

Raducu Popa

Drum legatura Smardan Macin Comparatie stadiu lucrari 05.07-20.09.2022

mirceaeliade

@Rdu excelenta ideea cu comparatia.  Progresul e bunicel pentru 2.5 luni de munca, dar e clar ca nu se va finiza anul asta in cele vreo 1.5 luni ramase de vreme ok.