DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

TibiV

Sunt FABULOASE "competitiile" dintre colegii nostri pozari/dronari....

Nu stiu daca Ionut (API) are spatiu de stocare, dar toate fotografiile/filmarile astea ar trebui sa ramana undeva "forever" in arhiva API...

Daca dispar, noi vom sti ca le-am vazut...
Dar "tineretul" se va intreba (peste 5-10 ani): "Ce mare smecherie a fost cu un hobanat amarat peste Dunare?!..."
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu Aramă

Raducu Popa

Radu Aramă

Niciun detaliu tehnic. Nicio operațiune nemaivăzută. Just fun!  8)

Skynick

Trebuie ca se asteapta la un trafic f mic la cum arata statia aia de taxare..

danutzu_1069

Statia aia de taxare este pentru aia de stau si la Fetesti la coada....
Pentru restul se va implementa si plata electonica, precum la podurile de la Fetesti....

danutzu_1069

La cate cordoane de sudura sunt, cred ca puteau sa faca / aduca roboti pentru sudura...

TibiV

R@du ma surprinde uneori...

Acum a uitat sa puna filmarea cu "Lucrari Rampe acces | Sambata 30.07.2022"
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

reed

QuoteProiect spectaculos la podul suspendat peste Dunăre. Parking pentru bărci şi restaurant pescăresc
QuoteLa baza podului, autorităţile au în plan amenajarea unui restaurant pescăresc, dar şi o zonă parking pentru bărci. Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a oferit detalii despre proiect în cadrul unei conferinţe de presă.

,,Ne dorim o zonă de agrement la piciorul podului, cu restaurant pescăresc, cu parking de bărci, astfel încât să putem gestiona podul ca şi obiectiv turistic, de plimbare noaptea, seara şi plimbări pe Dunăre, de ce nu, între Brăila şi Galaţi", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Iulian Chiriac, potrivit debraila.ro.
Link

Raducu Popa

naivu

Nu stiu sa estimez daca e corect sa zic "mai nimic" sau "prea putin" pentru o luna de zile fara impedimente meteo, dar cumva avansul nu ma impresioneaza!
Sper sa n-am dreptate, dar am impresia ca vechiul Astaldi/noul WeBuild tinde sa se transforme intr-un Pizzarotti  :( ; la ora actuala nu am incredere ca pot livra in termenul contractual decat in UMB, Porr si Strabag (acu cativa ani era si Tirrena Scavi dar cumva s-au degradat brusc).

horatiu.cosma

Pare că sunt tot mai mici șansele de deschidere in 2022, jalnic arată progresul la drumurile de legătură.