DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Raducu Popa

Ridicarea unui tablier de alaltaieri, scuze pt. intarziere.

rocklee

Telvanni

Quote from: Radu Aramă on April 21, 2022, 09:06:03 PMPe și înăuntrul celor 5 module sudate de la pilonul brăilean.

Multumesc Radu, aveam atat de multe intrebari legate de imbinarea dintre 2 segmente de tablier. Acum nu mai am.

Legat de apa pluviala, de ce au bagat-o prin interior?

Radu Aramă

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu Aramă

Azi, 1 mai, avem câte 10 tablere pe fiecare mal (e posibil să fie 11 pe malul brăilean, nu-mi dau seama) în diverse faze de asamblare/ridicare și 8 pe mijloc. Din 86 ar fi aproape exact o treime. Ca de obicei am un album mai mare pe facebook.

L.E. Sunt de fapt 9 tabliere pe mijloc și cineva are nevoie de ochelari!  8)  :-[  :lol:

lucian

Foarte tari fotografiile. Bravo,la cat mai multe.Parca entuziasmul si avântul a fost mare la primele montate.Apoi pare ca s a mai pierdut...din avant la montajul tablierelor.

tom_sawyer

... segmentelor/elementelor de tablier; tablierul podului e unul singur.

Radu Aramă

^^^ mulțumesc! Eu zic că dimpotrivă, după prima lună de eșecuri și frustrări s-a ajuns la un ritm ok.  :zen:

rocklee

baietii care filmeaza la podul de la BRAILA ...ceva noutati cu drumurile de legatura ...a trecut ceva vrme de cand nu sau mai  filmat  :D

BIGRED1984

Pe A1 e o statistica interesanta cu evolutia viaductului, se poate face si aici daca am avea datele exacte.
De exemplu, 
01.05.2022 : 10S + 8M + 10D / 86

Raducu Popa

De ieri, drumul spre Macin /Smardan si spre Jijila filmat partial.

Raducu Popa

Tot de ieri, un scurt rezumat. S-au adus doua segmente, unul pe mal Tulcea si unul pe mijloc (al 10-lea)