DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Vlad94

Vazand postarea lui Ionut mi-a venit o idee. Mi se pare ca tronsonul cel mai dificil al drumurilor de legatura este intre DN2B (Centura Braila) si DN22B. Nu ar putea prioritiza portiunea intre DN22B si ramificatia spre Smardan si apoi sa se finalizeze si restul?

tom_sawyer

^
Ramificația spre Smârdan (Măcin mai bine zis) va fi prioritizată, dar nu poți să amâni legătura cu DN2B pentru că pe DN22B (drumul de pe dig) nu au acces mașini >3,5 t

Quote from: ministru pe facebookAntreprenorul și-a asumat finalizarea podului și a aproximativ 10 km de drumuri de legătură până la sfârșitul anului 2022 pentru deschiderea traficului, urmând ca proiectul să fie finalizat integral în cursul anului 2023.
postare din 02.08.2021

naivu

^Realizarea drumurilor de legătură cu podul nu pare să prezinte vreo provocare tehnologică. Astaldi e o firmă mare, profesionistă și experimentată. Dacă nu vor mai fi relocari și avize întârziate, am încredere că Astaldi se poate mobiliza să dea în circulație un minim de drumuri de legătură odată cu podul! Poate va preda doar una din ramurile de pe malul tulcean, poate va mai avea de lucru pe lângă carosabil, dar se va putea deschide circulația pe pod. Către sfârșitul anului va fi mai clară situația.

tom_sawyer

Filmarea este de pe contul de facebook al CNAIR:

începe la 0:16

Cred că sunt imagini doar de pe malul brăilean.

Radu Aramă

Am postat tot albumul pe pagina mea de facebook, aici: https://www.facebook.com/radu.arama/

De data asta am încercat să scriu și niște explicații pentru că oamenii obișnuiți nu au nicio idee despre chestiile tehnice, dacă am greșit ceva să-mi ziceți, vă rog!  O:-) :D

rocklee

Wowww...woww. ... :o :o  8)
Mulțumim pentru imaginile senzationale ... :)

davyl

Halucinant.... am ramas fara cuvinte, atat de frumos este...Mii de multumiri...

danutzu_1069

@Radu Aramă, multumesc le tru poza nr 2. Este imaginea de ansamblu a organizării tipic japoneze. Deocamdata o vad pe mobil, dar mai tarziu si pe laptop. Vad ca deja au inceput sa intinda cablurile de tractiune (sistem funicular). Asta inseamna ca au terminat de montat toti stalpii cu role...

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu Aramă

Ha, ha, mulțumesc frumos domnilor!  O:-) 8)

Nu este așa de rău sus, firește până acum am prins doar zile superbe, când este furtună sau când va fi frig situația probabil că va fi diametral opusă. Oamenii m-au primit cu simpatie și doar 2 persoane (români) m-au refuzat când i-am rugat să le fac fotografii.  La a doua urcare am primit un ham modern care s-a ajustat excelent pe corpul meu și nu m-a stânjenit deloc în mișcari.

Mai am în plan multe chestii, sper să se și materializeze!  :D

RaduG

De excepție pozele și curajul, felicitări tizule!

Se vede atenția la detalii până și la lucrurile minuscule, cum sunt acele spirale cu care au fixat plasele de cabluri. Evident cineva s-a gândit că toate elementele pasarelei vor trebui să fie și demontate la un moment dat, iar acest lucru trebuie să fie la fel de facil ca montajul.

Exact pentru detalii sunt atât de prețioase fotografiile din șantier. Dar ceea cea ai făcut tu aici este deja mult peste un colaj foto, este un fotoreportaj. Nu e numai despre investiție în sine, ci și despre oamenii care își riscă viața ca să o materializeze.

Mie mi-ai făcut dimineața mai frumoasă, lucru pentru care îți mulțumesc.

Radu Aramă

Radu Aramă

@dr4qul4 - răspund aici, în continuare nu pot trimite mesaje private!  :lol:

Am selectat câteva fotografii pentru wikipedia.

10 august 2021

10 august 2021

10 august 2021

4 august 2021

Imagine publicată sub licența Creative Commons Atribuire-Distribuire în Condiții identice 4.0

4 august 2021

Imagine publicată sub licența Creative Commons Atribuire-Distribuire în Condiții identice 4.0