DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

Radu Aramă

Mulțumesc domnilor pentru laude!

@Marius - sculele pot fi inclusiv un dezavantaj pentru că pe 38 de grade și la 200 de metri nu prea îmi ardea să țin o cameră + obiectiv de 4,5 kg. Plus că mai aveam unul cum se vede și în fotografii și le-am schimbat acolo.
@Danutzu - sunt mai nou, nu știu despre cine este vorba dar mie îmi sună clar a laudă, merci!  :lol: Ce spui tu cred că nu este vizibil din poziția în care eram (cred că este exact în spatele unui bloc de suport). Sper ca malul tulcean să fie următoarea destinație!

@Ionut Am pe fb un album mult mai mare (40+ de fotografii) aici: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=radu.arama&set=a.4182023288557887 (am și alte albume cu podul, aici am pus selecții pentru că trebuie să le incarc ipe IMGUR și e mai greu). Te rog să-mi dai un mesaj si pe fb ca să știu că ești tu.

nenea_hartia

danutzu_1069

@Radu Aramă, exista un "instrument" pentru incarcare poze pe forum: http://proinfrastructura.ro/poze.html
Da, cel mai bine se vede de pe turn Jijila  :)

TibiV

@Radu Arama,

Superb albumul!...

Referirea la Marcel Banu este "de foarte bine".
Si el a incercat sa prezinte fata umana a santierelor. Uite un reportaj de pe A1 LD4 (dealul liliecilor), de acum 2 ani.
Quote from: marcelbanu on August 24, 2019, 11:34:06 AM
Pauzele de masă...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Telvanni

Super idee, avem tendinta sa uitam ca totul se face cu mult efort si sudoare.

rocklee

vorbele sunt de prisos ...imagini vorbesc superbe cadre ...  :o

Multumim pentru efort .....Radu Arama@... :gj: :cheers:

Radu Aramă

@Nenea_hartia, @Danutzu, @TibiV, @Telvanni, @Rocklee - mulțumesc pentru laude și sfaturi, la următorul upload pe site voi încerca metoda aceasta.

@Ionut - așteptam un semn de la tine pe facebook când vei avea timp pentru album, vrei să-l preiei de acolo sau cum facem?

Dominik

You're in Steelers Country

milo1981

autoMinder - aplicație de management a parcului auto

ionuttinx

O munca titanica care durează de 2 luni și ceva, și care la final se demontează și se muta la următoarea lucrare. Nu îmi imaginam ca poate sa fie asa de complicat... Respect pentru japonezi...

Ionut

API pe Facebook

Astăzi privim oamenii din spatele betoanelor și oțelului podului suspendat peste Dunăre de la Brăila prin obiectivul iscusit al lui Radu Arama care a surprins munca lor în câteva cadre excepționale. Lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Stadiul? Avem autorizație de construire pentru toți cei aproximativ 20 de km de drumuri de legătură și relocările de utilități sunt aproape gata (după nenumărate bâlbe și licitații anulate ale CNAIR).

Podul propriu-zis va fi gata vara viitoare, dar drumurile noi care îl vor lega de infrastructura rutieră de pe cele două maluri vor fi terminate abia spre finalul lui 2022 când, sperăm, vom putea circula.

TibiV

Postarea este foarte buna, pozele sunt exceptionale! :cheers:

Comentariile, ca de obicei, jumatate sunt vai de capul lor...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu Aramă

Am ajuns azi la Jijila, până reușesc să aleg toate fotografiile zic să avem un sneak preview!  :lol: