DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

isotech_ro

detalii/info nu am, dar am urmărit live map de pe marinetraffic (Fox1) care a efectuat 2 traversari (prima in jur de ora 9.30 si cea de a doua in jur de ora 14.30)

LE vad ca cel de al doilea împingător (AG1)r este out of range din 28.05
LE2 gabara apartine TTS Group (info aici http://www.tts-group.ro/project-cargo.html)  si a fost pregătită la Navrom Shipyard Galati
LE3 remorcherul/impingatorul Fox1 a fost dimineata în pozitie de lucru si s-a retras la mal (pozitia actuală) în jurul orei 10.30

danutzu_1069

runner

Atasez cateva poze de astazi, luate de la cineva de pe facebook, dupa ce am eliminat datele cu caracter personal.
Imi pare rau ca nu sunt la o calitate mai buna , dar am zis ca e pacat sa nu marcham momentul, azi de 1 Iunie.

Powered by API/PUM imgur uploader

subway

Daca au facut doua traversari e mai plauzibil ca le-au derulat pe rand, unul cate unul...
Ne lamurim cand vedem o filmare live.
Pana la urma cu doua traversari zilnice s-ar incadra in grafic, ba chiar ar avea si ceva spatiu de rezerva pentru timp nefavorabil ca cel de azi.
Cele mai stresante sunt lucrarile pe intreruperi de circulatie/navigatie cand e musai sa te incadrezi in durata alocata operatiunii si sa o si inchei, nu merge cu mai stam o ora ca sa terminam sau o lasam asa si continuam a doua zi...
Inceputul e promitator...deci se poate!
:)

runner

Din poze reies doua cabluri trase. Nu stiu daca dintr-o singura traversare sau doua.

subway

Crezi ca impingatorul a efectuat doua traversari doar asa de plezir?
Interesant e si faptul ca cele doua cabluri sunt amplasate simetric amonte/aval ca sa nu supuna pilonii la eforturi de torsiune.

danutzu_1069

Din prima poza imi pare ca sunt 4 cabluri, cate doua de fiecare parte a turnului.
Si haideti sa ne înțelegem ce inseamna "traversare". Pentru muritorul de rand "traversare" inseamna trecerea de pe un mal pe celalalt. Doua traversari inseamna ca s-a intors de unde a plecat (adica mal Jijila).
Deci, cate traversări a facut?
Daca doar două, inseamna ca a intins doar 2 (sau 1) cablu
Daca a facut  4 traversari a intins 4 (sau 2) cabluri.

danutzu_1069

Si ca sa discutam pe imagini, se vede clar ca tamburii de pe derulatoare au cablurile deja desfasurate si "trase" pe mal.

runner

Din prima poza si eu am avut la inceput impresia ca sunt 4 cabluri. Dar uitandu-ma mai atent la ea si comparand cu celalalte poze reiese totusi ca celalalte 2 cabluri vin mai jos, practic la mal, unde cred ca era ancorata accea gabara. Eu am poza integrala, dar a trebuit sa o tai ca sa nu expun alte persoane. Dar daca va uitati mai atent la prima poza, se vede ca sunt mai jos lasate, fata de celalalte doua.

danutzu_1069

Depinde in ce moment au fost făcuta prima poza din setul postat. Poate era in timpul instalării celui de-al doilea set de cabluri pereche....

LE: se poate blura ce nu trebuie vazut...

paulmare

isotech are nr ANR 1447 - cred ca e hidroconstructia nu TTS , a mai lucrat la podul calafat vidin

TibiV

NGC,
ne-ai atras "discret" atentia asupra facturii de aproape 85 de milioane?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

subway

runner

Astazi dimineata 7:40 cand am trecut erau tot cele 3 cabluri trase intre pilonii podului. Cand m-am intors in jurul orei 14:30  cred ca am numarat 6 cabluri din mersul masinii. Cred ca cel mai bine ne vor lamuri camerele montate pe piloni, daca sunt functionale.

andy