DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

subway

Pe mine ma interesa avansul inregistrat intre timp...
Cand te uiti la un santier important e sa vezi ce si unde a avansat sau ce si unde a stagnat...

dorum

o sa fiu si io carcotas :)
protectiile portocalii care se construiec peste drum, nu sunt pe axul viitoarelor cabluri :(
sunt la un anumit unghi fata de ele :)

subway

Nu cred ca le-au facut ca sa se afle in treaba!
Acolo lucreaza meseriasi nu dorei...
:)
Trebuie doar un strop de rabdare ca sa vedem cum vor arata in final.
Ordinea de executie e decisa de seful de santier, care in cazul nostru e un inginer extrem de priceput si de experimentat si rezultatele de pana acum au dovedit-o cu prisosinta.
Eu personal am deplina incredere ca tot ce face e ok si justificat.
Sa-i uram succes...si pe mai departe!

fulger nc

Daca pun plase?
Catwalkul o sa fie mai lat decat cablurile.
Normal nu se pun exact dedesubt nici la alt tip de constructii..protectiile.
Asta ptr ca obiectele cazute nu cad drept in jos ci descriu un fel de parabola.

fulger nc

Da , oricum banuiesc ca o sa aiba plase exact sub zonele de lucru de sub cabluri pe toata lungimea ptr siguranta muncitorilor.
Adica agatate de catwalk , sau va fi parte din el.
Eu banuiam ca o sa puna ..nu neaparat plasa , poate un fel de prelata intre podetele alea doua construite peste drum.
Din moment ce vor lucra peste o zona circulata.
Cat despre faptul ca sunt perpendiculare pe axul drumului..eu as zice ca e simplu.
E vorba de o constructie provizorie , ce nu trebuie sa fie aliniata cu axul longitudinal al podului si in speta a cablurilor si se merge pe ceva simplu de construit , care sa acopere zona respectiva ..cat sa isi serveasca scopul.

Phyxius

Nu mai sunt noutati...au stagnat lucrarile sau au avansat foarte mult si o sa avem surpize mari la urmatoarele postari😀

subway

Cel mai probabil n-au fost conditii favorabile pentru ridicat dronele...rabdare si tabacioc na turbinca!
Vestile sunt bune, sper sa primesc niste imagini sa va bucurati toti!

milo1981

Cateva poze de astazi- 28.03.2021, orele 17:00, din mers, directia Braila -  Galati.
autoMinder - aplicație de management a parcului auto

dorum

deci pe un mal sunt betonate complet grinzile transversale, iar betonul s-a incheiat
Asteptam ridicarile :)

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

elphax

nu stiu daca s-a discutat - de ce sunt sus 2 "grinzi" si nu una ? a fost mai simplu de construit asa sau ca sa treaca vantul prin fanta ? sau estetic?

subway

Din cauza greutatii ce trebuia ridicata cu vinciurile. Din informatiile pe care le am in formula adoptata fiecare rigla ar cantari cca 450t. N-am stat sa evaluez daca-i asa si-mi lipsesc niste dimensiuni cat de cat, chiar si aproximative. Ingineria se bazeaza exclusiv pe principii si pe cifre. Oricum n-au treaba cu vantul in final, e factor secundar, vantul e periculos doar in fazele de ridicare la cota.