DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

subway

dorum

hvm

Inteleg bine ca avem o bucata de vreo 350 de metri intre drumul de access si pod (pe partea brailei) care inca nu are AC? Oricum e un pas inainte, se vede ca se misca un pic mai multe lucruri decat in trecutul nu prea indepartat. Cred ca mai trebuie sa treaca cateva luni sa observam daca e ceva generalizat, sau doar pare... Eu sper sa fie generalizat.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

TibiV

Quote from: tom_sawyer on March 04, 2021, 06:19:31 PM
Continutul pe scurt al autorizatiei - ,,Etapa III - Drum principal Brăila - Jijila: km 2+560 - km 4+150 și km 11+980 - km 16+450" din cadrul obiectivului de investiție "Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila"

NU doar 350 de metri, ci 2560 de metri.
Probabil doar 1000 de metri pana la giratoriul cu Calea Galatiului.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

naivu

Cred că vorbește de km 4+150 - 4+500; pe harta CNAIR de la pag anterioară, podul pare să înceapă abia de la km 4+500.

Whyse1

https://fb.watch/45VvPWeZ31/

"Raport de progres Pod Brăila 8 Martie 2021

Mal Brăila:
- s-a finalizat betonarea plăcii de acoperire aferentă blocului de ancoraj;
- se armează elevația blocului.

Turn Brăila:
- se armează tronsonul final al pilonului;
- se montează piese semi-înglobate pentru susținerea eșafodajului metalic.

Turn Jijila:
- s-au început operațiunile de ridicare a grinzii inferioare;
- se lucrează la armarea tronsonului final al elevației pilonului.

Mal Jijila:
- se lucrează la armarea camerei de ancorare;
- se betonează cu umplutură în zona camerelor de ancoraj;
- se montează cadru ghidaj cabluri nord și sud.

#CNAIR"

subway

BogdanTea

Aveti idee ce se organizeaza langa sosea? Banuiala mea este ca un tunel de protectie pentru traficul auto.

voicul

Vad bine ca au inceput lucrarile la drumul de legatura pe partea cu Tulcea?

isotech_ro

hopa!!! au inceput asamblarea la sol a catwalk. probabil se va ridica pe segmente

subway

Nu prea vad cum ar putea sa o ridice pe segmente fara sa monteze/intinda doua cabluri de sustinere cap-cap in prealabil

danutzu_1069

^^ Nu, nu este catwalk-ul, este ceeace a intuit un coleg mai sus. Pe sub catwalk-uri, pe desupra drumului, vor fi un fel de pasarele pentru a proteja zona drumului de eventualele probleme...
Catwalk-ul este o structura flexibila, se va instala dupa ce vor fi "trase" cate doua cabluri de la un bloc de ancorare la celalalt...
Si cum blocurile de ancorare nu sunt gata.... si nici "varfurile" turnurilor....

subway

Inclin sa dau dreptate supozitiei privind acele tabliere metalice si ma refer la cele trei pile aparute in dreptul jumatatii amonte a blocului de ancoraj Braila.
Asta ar putea sa indice si ca montajul pentru cele doua catwalk va incepe mai intai pe latura amonte.
La celalalt bloc de ancoraj n-am putut constata diferente importante intre cele doua laturi desi si acolo drumul trece tot prin fata mortului