DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dorum

N-am inteles mesajul lui @Soliter, oi fi si io prea in varsta...
Sa se rezume la info tehnice? Pai aici e gazeta matematica, ma rog, echivalentul ei din constructii, sau un forum de discutii???
Ce-ar insemna sa venim fiecare cu integrale triple sa calculam balansul, sa zicem, al pilonului Brailean???
Come on...

Ca o fi @subway mai arogant? o fi, fiecare avem stilul propriu de comunicare...

Ionut

danutzu_1069

Pe mine m-a "urecheat" bine de tot @subway... asa ca o vreme o sa tac mâlc, si o sa îmi vad de forumurile otomane cu podul de la Dardanele....  ;)  (unde forumusti nu-l au la inima pe Erdogan...)
Am toata stima pentru @subway guru .... dar intr-un alt domeniu... unde nu as îndrăzni sa îl contrazic sau sa ii dau lecții ;)

Si ca sa revenim la subiect... mai este mult pana departe...
Mult de lucru la blocul de ancoraj Jijila....
La pilon Braila este evident ca lucreaza la "capace" si cele doua grinzi ridicate

subway

Revenind la lucrari, ati remarcat din ultimul reportaj ca a inceput ridicarea riglelor si pe malul tulcean?

voicul

Dupa mine ingrijorarea este la restul de proiect.

Vreo idee cand ar putea sa inceapa si restul (sau marcar parti)?

voicul

Drumurile de legatura si in mod special un minim de drumuri ca sa nu raman podul muzeu (prea mult).

subway

Repet ce am mai spus, problema e absolut minora mai ales ca MT ne-a anuntat ca e in curs de rezolvare. Nu mai confunda cu prostiile de la autostrada Bechtel.

voicul

Eu asta intrebam: daca exista o noua estimare. Inteleg ca nu sunt informatii noi si ramanem la: in curs de rezolvare.

Inteleg ca podul in sine e partea complexa si grea, dar cum podul vad ca misca bine, ramanem cu partea necoplexa, dar care neinceputa devine problema cea mai mare.

subway

Pai ne-a anuntat ministrul ca urmeaza sa fie emisa autorizatia de constructie...

danutzu_1069

Ah, @subway.... constructorii s-ar supara rau de tot... ("autorizatia de constructie")... Suna ca o nota falsa... in muzica.

Si drumurile de legatura sunt un punct critic, nu se construiesc repede....
Mai apar utilitati care nu-s pe harta, TransElectrica trage de timp cu relocarile, etc...

alin2pas

Ce tare bate vântul la înălțime! Toată stima pentru muncitori!

subway

Multumim R@du, excelent reportajul!!!
Prima rigla mal Jijila ridicata sus...