DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dorum

subway

Mai intai trebuie facute sudurile si abia apoi cu betoanele, poate se mai domolesc si gerurile pana atunci.

subway

Skynick

dragos_on

Pe Google Maps se poate vedea santierul de la Braila unde se construiesc elementele metalice. Apar si depozitate. Spatiul de depozitare cred ca este problema. Daca e sa comparam cu imaginea turnurilor de la pod, imaginile sunt destul de recente (2-3 luni, cred)

alecu26

Vad ca au inceput lucrarile si la viaductele de acces. Sau ce e acea chestie verde?

Deci nu prea tine faza cu Astaldi...ca a ramas fara front de lucru.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

voicul

Pai daca ai 100% front de lucru pe 50% din proiect, inseamna ca ai front de lucru?

Mai important, zic eu, ca termini lucrarea la timp/conform contractului?

paulmare

^ cofraje sunt chestiile alea verzi, o sa arate foarte bine viaductele de acces

subway

Quote from: dragos_on on February 16, 2021, 11:05:45 AM
Pe Google Maps se poate vedea santierul de la Braila unde se construiesc elementele metalice. Apar si depozitate. Spatiul de depozitare cred ca este problema. Daca e sa comparam cu imaginea turnurilor de la pod, imaginile sunt destul de recente (2-3 luni, cred)
Am incercat si eu dar n-am reusit sa disting nimic.
Ne poti pune un print screen la ceea ce ne-ai spus?

isotech_ro

@ subway In Google Earth în stânga jos ai un icon cu un an, click și apoi în stânga sus ai timeline foto satelit