DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

paulmare

au ajuns sus ? subway sau altcineva de pe forum, daca aveti filmulete cum o monteaza - nu le puneti si aici? multumesc

RaduG

Quote from: subway on January 25, 2021, 01:03:27 AM
Cota aia cu +/-0m la etiaj nu-mi inspira nicio incredere, ar insemna ca Dunarea se transforma in lac statator, daca ar fi fost +1m ar fi fost mai credibil.

Am văzut de două ori în viața mea Dunărea aproape stând, și nu la Brăila, la Călărași. Începuse să crească mătasea broaștei și unii se lăudau că ar fi trecut brațul Borcea călare pe cai.

dr4qul4

Si tu crezi ca asta e din cauza cotei fata de nivelul marii? Sau a bancurilor de nisip care ajung sa blocheze si navigatia cateodata? Fenomen care apare mai des pe zonele cu 2 brate.
La Braila, cand apele sunt la cel mai jos nivel, ar trebui sa avem 2-3 m fata de nivelul marii ca altfel pateam ca pe Tamisa de aveam nevoie de bariera contra mareei.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

rocklee

subway

Video nu am dar pun un documentar despre Dobrogea cu lucruri mai putin stiute

isotech_ro

subway

isotech_ro

@ subway
Eu am trecut în jurul orei 11.00, vântul era moderat (cca 50hm/h) și ningea. Cele două macarale probabil lucrau și nu erau pușe în vânt încă. In Galați vântul s-au întețit spre după amiază dar nu a fost ceva wow.

isotech_ro

update 28.01.2021

ora 08.00: ambele macarale erau puse "in vânt", grinda era in poziția de ieri

ora 14.00: grinda era la cca. 180m, in proces de ridicare

foto https://photos.app.goo.gl/yX2WXVW3qhBswT4v5

subway

TibiV

Supeeer!...

Dar evident nu au reușit turnarea continuă "cap-coada" așa cum au planificat inițial...

Cum au rezolvat problema întreruperilor în turnare?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Din pacate fara blocul de ancorare Jijila finalizat nu se poate trece la urmatoarea faza... Si este mult in urma... Ci doar pregatiri...

subway

Nu mie, dlui Eseanu!

@Tibi
Iarna nu-i ca vara!
:) :) :)