DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

subway

Quote from: naivu on December 20, 2020, 05:59:11 PM
@subway, este vreun semn exterior dupa care sa ne dam seama ca e gata Mal Braila, sau mergem pe incredere?
Eu inca astept sa vedem tricolorul <on top>, asa se procedeaza pe orice santier romanesc, sau macar un bradutz.
V-am promis ca veti afla primii, m-am tinut de cuvant aproape in timp real!...sau crezi ca la varsta mea imi permit sa umblu cu zvonuri???
Aveti incredere ca nu vrea nimeni sa va pacaleasca sau sa glumeasca atunci cand e vorba de lucruri importante.
Pe mal Jijila nu sunt lucruri noi de spus.
O poza de azi cu ambele maluri in zarile noroase

Powered by API/PUM imgur uploader

Andrei I

oneway

A0S3 - Aprilie/Mai 2025

subway

Am primit asigurari ca vom vedea tricolorul urcat la locul cuvenit...

cicotan

e sublim un clip cu cadre de câte trei secunde, cât să nu înţelegi nimic, separate de bruscări: te alegi eventual cu o durere de cap

voicul

Se vede ca esti nou pe forum - asta e filmare buna pentru CNAIR.  :lol:

dorum

..."somnoroase pasarele"? sau "see you next year"?
Ceva noutati? :)

Clinlin

Batea vantul azi tare pe Dunare. Batea vantul si in santier. Dar tot a iesit de o ultima filmare pe anul asta.

gothicus

Unde se pastreaza tronsoanele metalice pentru tablier? Le tin in aer liber sau le protejeaza de intemperii cumva pana la montaj? Era un filmulet care preciza faptul ca se finalizeaza cate patru pe luna. Ar trebui sa fie destul de multe pana acum.
Siebenburgen, schones Land!

paulmare

^Clinlin excelent multumim

segmentele de tablier, cred ca sunt la Vard Tulcea, si sunt protejate ca si blocsectiile de nava pana a fi montate

si scuze ca intreb acuma la spartul targului, contravanturile dintre piloni, sunt din beton armat sau confectie metalica ? pare ca au lasat niste fante cativa metri sub cofraj

paullie

Sunt la Fincantieri Braila tizule nu la Vard Tulcea. La pag 87 este un reportaj excelent facut de @Horatiu.

paullie

QuoteThe majority shareholder of VARD is Fincantieri Oil & Gas S.p.A., a wholly owned subsidiary of FINCANTIERI S.p.A. Headquartered in Trieste, Italy, FINCANTIERI is one of the world's largest shipbuilding groups and has, over its 200 years of maritime history, built more than 7,000 vessels.

Deci ca e Vard ca e Finacantieri e cam tot aia.