Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 6 Guests are viewing this topic.

Harry

Pai pana acum despre podul nou s-a discutat doar aici pentru ca e oarecum privit ca o continuare a A4 pana in nodul de la Eforie, iar DN39A a fost construit la vremea lui ca si bucata de autostrada.

TibiV

Cred ca Ionut s-a referit la podul peste Dunare de la Reni despre care a scris ATX...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Exact, despre cel de la Reni vorbesc.
Podul peste Canal facut de Apolodor e in continuare A4, deci putem sa discutam aici, la fel ca si pana acum.

Harry

Quote from: TibiV on September 14, 2015, 03:24:43 PM
Quote from: stangabriel on September 14, 2015, 03:17:01 PM
Mai este o hobana veche, ce am vazut din fuga, ultima din sud-vest.

Păi cred că au aproape doi ani de când lucrează la inlocuirea hobanelor...
Le-au înlocuit pe celelalte sub trafic, nu cred că ultima pune probleme mai mari...

@Harry
De ce se închide podul vechi ?
Ceva speranţe de poze ?

Incerc sa ajung in weekendul asta.

Harry

Colegul meu de la ziar a ajuns ieri in zona, din pacate nu a reusit sa ajunga si la bretea. Insa a facut cateva poze podului nou:

TibiV

Superbe poze !
Colegul tau este probabil fotograf de profesie, si probabil are aparate pe masura... :)

Harry

luni de la ora 8 noul pod se deschide traficului

Ionut

Frumos. Si pana la urma cum e cu accesul autoturismelor? Se poate folosi de toata lumea podul sau e doar pentru cei cu treaba in port?

TibiV

Păi Harry a zis doar de pod, nu şi de 39A...

Harry

Posibil sa fie doar pana la Poarta 10 bis

Tavi

In sfarsit se leaga si marfa din port direct la autostrada. Ramane sa vedem cum va ajunge si la Nadlac ca doar pana la centura Bucuresti este cale neteda :)

stangabriel

Acum ca s-a deschis traficul pe noul pod Agigea si pana la anul sigur se da drumul la noua bretea, sa vedeti in vara accidente la giratoriu capat A4 cu drumul portului, ocolire Agigea. In conditii de aglomeratie si nu numai traficul se va devia pe acolo.

O sa avem  fi 6 din 49, din pacate.

dr4qul4

la care giratoriu te referi mai exact?

Autostrada portului (DN39A) se intersecteaza prin pasaj denivelat cu DN39.

Daca te referi la cel de la Sanatoriul Agigea.... nu stiu cat de aglomerat este drumul care vine din port la orele de varf din weekend.

Bine, nici in Agigea nu am vazut pana acum blocaje care sa necesite devierea traficului. Dopul va ramane la Eforie. DUpa ce vor face minunatia de centura vom avea accidente la giratoriul DN39-DN38
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

stangabriel

Ma refer la giratoriu capat A4 din port, unde se bifurca catre port nord, si de azi port sud, mai departe DN 39A - 39. Unde pana acum au sarit doar camioane si are raza foarte mica/

dr4qul4

Acolo este Sanatoriul Agigea... Nu cred sa fie trafic la orele de varf din weekend.
Si oricum, nu cred ca se va devia traficul usor pe noul pod (in afara de situatii cu accidente). Si de bunavoie nu stiu cine prefera 7 km+ intrare la 90 de grade in DN39 in loc de 4 km + giratoriu agigea.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist