Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

north

#255
Quote from: adiarc on June 18, 2014, 12:06:55 PM
ma gandeam sa merg prin Sibiu-Bucuresti...si apoi..?????....sunt dispus sa inconjor si 50 sau chiar 100 de km...dar sa merg pe drumul cel mai bun

Eu recomand sa luati in considerare si varianta Bucuresti (decizia CBN vs. oras luata in functie de ora... nicidecum insa CBS) - A2 - Cernavoda - DJ 223 - Saraiu - DN 22A.
Dobrogea are un farmec anume ce nu poate fi perceput cu adevarat decat de pe judetene / nationale secundare lipsite aproape total de trafic.
DJ 223 este in stare buna si ar fi doar ~50 km.

Iar la intoarcere - daca este timp - recomand ruta pe DN 22 (sau poate 22A/22D) / 2B / 10 via Braila si Brasov. Este doar cu ~45 - 60 min (more or less) mai de durata decat ruta clasica (dar ca distanta cu 50 km mai putin), si include trecerea Dunarii cu bacul (o experienta care nu ar trebui sa lipseasca din portofoliul niciunui sofer din Romania) + Pasul Buzau prin muntii Siriului...

[...daca sunteti cu adevarat aventuros luati in considerare ruta prin Galati - Focsani - Tg. Secuiesc, insa pe 2D sunt cativa kilometri cu adevarat "provocatori" inainte de Odjula, insa "facubili" cu masina mica - dar cu grija si rabdare...]

Edit: trecerea cu bacul o recomand oricum pe DN 22 la Smardan / Braila, unde sunt mai multe companii (publice sau private) ce ofera servicii de traversare si in principiu n-ar trebui sa asteptati mai mult de 15 - 20 de minute pentru a fi angajat in trecere. Poate unii membri din zona pot sa adauge mai multe.
Două drumuri paralele nu formează neapărat o autostradă.
Atlanta freeways at night * Vordhosbn * Centură * Autobahn * Happy cycling

docclaudius

Quote from: adiarc on June 18, 2014, 12:06:55 PM
imi cer scuz pt offtopic
cam intr-o luna trebuie sa ajung la de la Sibiu la Sf.Gheorghe...in Delta
ma gandeam sa merg prin Sibiu-Bucuresti...si apoi..?????....sunt dispus sa inconjor si 50 sau chiar 100 de km...dar sa merg pe drumul cel mai bun
Multumesc

Cea mai buna ruta Sibiu - Sf Gheorghe (Murighiol) dpdv kilometri, timp, peisaj, experienta auto: Sibiu, Brasov, Intorsura Buzaului, Nehoiu, Buzau, Braila - Smardan, Macin, Garvan, Isaccea, Tulcea, Murighiol.
Sper sa-ti placa, eu o parcurg cel putin de 2 ori pe an. Pe ruta prin Bucuresti sunt multe puncte sensibile (valea Oltului, Rm Valcea - Pitesti, Centura Bucuresti sau centrul Bucuresti, etc...Singura portiune frumoasa si placuta din acest traseu este Harsova - Tulcea  :lol:

vvoicu

Buna ziua,
Se mai stie ceva de nodul rutier de la Poiana ? In momentul de fata ca sa ajungi in Poiana trebuie sa ocolesti prin Ovidiu.
Mutumesc

Harry

Toate hobanele au fost montate, inca un pic si e gata :D :cheers:




Harry


Tavi

Multe Like-uri Harry! Si tie si fotografului!

Harry

Si pentry ca nu m-am putut abtine am terminat eu podul :)))))))




igorashu

Sunt curios cine o sa preia primul stirea asta: "Al doilea pod de la Agigea a fost terminat inainte de termen"  :lol:

Tavi


Ionut

Hei dar nu mai pun hobane si mai spre centrul tablierului? :o Ma asteptam sa mai puna hobane si apoi sa puna tablier. Mi se pare cam mare distanta dintre cele doua seturi de hobane.

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dorum


Ionut

Ma, voi radeti de mine? :dry:
Deci pe bune, n-au uitat cateva hobane? ???

vancouver

Pe bune, toate hobanele sunt deja montate. Cel putin asa am inteles.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

danutzu_1069

Nu sunt toate hobanele puse.
In total sunt 8, acum sunt montate 5.
Se poate verifica, pe pozele de detaliu, cate gauri pentru hobane sunt. (3 pagini mai in urma)
Orice inginer in constructii de poduri stie ca hobanele "agata" puntea uniform, pe toata lungimea care este "in aer"