Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

kitsune

Momentan, chiar și deschis nu prea ar ajuta prea mult. Pentru că nu este încă făcut drumul spre Tomis Plus (Strada Amsterdam). Că e asfalt (îngust) de la nod și până la varianta spre Ovidiu (DN3C) nu e un ajutor, pentru că:
- dacă vii pe A4 și mergi spre Ovidiu, Lumina etc. nu are sens să ieși la Poiana, mergi înainte până la Ovidiu.
- dacă vii pe A4 și vrei să ajungi in Mamaia, ieși prin nodul cu DN3, nu pe la Poiana, că tot pe Aurel Vlaicu ajungi. Am parcurs cele două variante, de la nodul cu DN3 și până la giratoriul de la Jumbo. Faci vreo 4km 6 km in plus pe la nodul Poiana.

Powered by API/PUM imgur uploader
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

reed

La minutul 1:28 lucreaza de zori la gabioane.O fi stricat,de aia nu se deschide :lol:

Harry

Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: "NOD  RUTIER CUMPANA A4 (KM 16+700) - DN 39E" INCLUSIV RETELE DE UTILITATI DIN CULOARUL INVESTITIEI, LOCALITATEA CUMPANA, COMUNA CUMPANA, MUNICIPIUL CONSTANTA, JUDETUL CONSTANTA,  propus a fi amplasat in municipiul Constanta, comuna Cumpana, sat Cumpana,  judetul Constanta, intravilan si extravilan, titular: COMPANIA  NATIONALA  DE  ADMINISTRARE A  INFRASTRUCTURII  RUTIERE  S.A.  prin  S.C. SEARCH CORPORATION S.R.L., cu adresa  în municipiul Bucuresti, b-dul Dinicu Golescu,  nr. 38.

Harry

D.R.D.P. Constanța anunță că, începând cu data de 27 ianuarie 2022, ora 14:00, s-a deschis circulația rutieră în Nodul Rutier C.I.C. (Centrul de Întreținere și Coordonare) Poiana, situat pe Autostrada A4, calea 1 (Ovidiu-Agigea), km 4+790 – calea 2 (Agigea-Ovidiu), km 6+700.

Potrivit DRDP Constanța, pe raza de competență teritorială a localității Ovidiu, drumul comunal DC 89 este neamenajat circulației publice.

Harry

O decizie interesanta:

D.R.D.P. Constanța anunță că, începând cu data de 03.02.2022, își va desfășura activitatea la Centrul de Coordonare și Întreținere (CIC) Poiana, situat pe Autostrada A4, km 5+644, unde se poate ajunge astfel:

De pe Bd. Aurel Vlaicu, la sensul giratoriu, pe lângă Jumbo, se intră pe drumul național DN 3C, apoi se continuă drumul până la intersecția cu DC 89 (înainte de Benzinăria Luk Oil), unde se face la stânga, până la Varianta de Ocolire A4, în sensul giratoriu, a 2-a ieșire. C.I.C. Poiana se află pe partea dreaptă.

De asemenea, reamintim că activitatea de emitere/modificare roviniete și eliberare AST (autorizații speciale de transport) se desfășoară pe Str.Alba Iulia nr.17, Constanța, la sediul S.D.N. Constanța.

Programul de lucru al D.R.D.P. Constanța este între orele 7:30-15:30.

Mascarpone

Contractul pentru SF+PT nod rutier A4-DN39E Cumpana a fost reziliat.

Harry

Soseaua dintre nodul Poiana si bd Tomis (Amsterdam) a ajuns la etapa de CU si AC si apare cu 4 benzi integral.

alecu26

Cum se va rezolva intersectia cu DN2A?
Cum va spuneam mai demult....acest nod chiar dacă e de fapt numit nodul Mamaia, în fapt a fost creat pt a deservi CIC ul din zona. Legătură spre Mamaia fiind evident aberantă (intersecție la nivel cu CF, cu un drum, și debusare în drum național pe 4 benzi).
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

paullie

Se va rezolva prin anul 2100 cu DEx 8 Jijila-Cataloi-Constanta

Harry

^^
Intersectie normala, discutam practic de o iesire de autostrada care da direct intr-un bulevard (Amsterdam) care la randul lui se uneste cu un bulevard (Tomis). Cu rosu gros e cu 4 benzi si cu rosu subtire (cred ca au ramas fara alte culori :)) ) bretea cu 2 benzi

Skynick

Daca o mai lungeau putin o duceau in intersectia din Tomis Nord pe care o mai si denivelau sa fie cum trebuie. Sa fim sanatosi.

kitsune

Nu aveau cum să facă asta. Poza aia este veche, acum de plin de construcții în spatele Tom și Selgros/Dedeman.
Și oricum, zona împădurită din apropierea intersecției respective este zonă de protecție sanitară, acolo sunt puțurile de apă ale orașului, nu cred că ar fi putut să vină cu inca o șosea acolo.
O soluție mai bună ar fi bulevardul ăla care să treacă prin spatele Tom spre Vivo și mai departe până la Eden (Barbu Ștefănescu Delavrancea se va numi). Dar nu cred că se va întâmpla pentru că terenul din spatele Vivo este al armatei.
Dar da, intersecția aia are nevoie de denivelare. De mult.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Harry

S-a rezolvat problema aia cu armata. Drumul va fi facut, cel putin pe tronsonul lor de dezvoltatorul care face Tomis Park. Acum e de pamant trec utilajele pe el. Iar Madrid, ala de vine de sus din Tomis Plus stiu ca e in faza de studiu de fez parca  ???

Harry

^^
06/28/2022    C.N.A.I.R S.A.-D.R.D.P. CONSTANTA PRIN IMPACT DEVELOPER &CONTRACTOR S.A.    - DN, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România    AMENAJARE SENS GIRATORIU CU ILUMINAT AMPLASAT PE DRUMUL NAȚIONAL DN2A (E60) KM 202+815

Mascarpone

@RobertH am vazut ca ai modificat traseul la nodul cumpana. In ce stadiu ajunsese contractul inainte de reziliere?