Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Harry

Incurci TOM cu noul Kaufland de la Boreal. TOM nu are cum sa aiba acces direct la A4

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Harry

^^ Ah. Acum am inteles. Pai bd Alexandria e proiectat sa continuie doar ca va merge drept pana in Haiducului. Urmeaza cei de la TOM sa mai faca un tronson de 2-300 de metri ca se vor apuca de aripa noua cat de curand.

dr4qul4

Sa-l faca drept pana in DN3C din partea mea.  Portiunea de langa Tom are si 2 benzi pe sens, la fel ca si pasajul. Adica tocmai bine sa nu se amestece clientii cu tranzitul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Harry

Sigur se va face doar portiunea unde am pus sageata albastra, in rest ....

kitsune

Ăla pe vertical din stânga e cel care duce la Maurer în spate? Ia să caut eu PUZ-ul din zonă, că pe Geoportal nu văd mare lucru acolo.

Da, îl cheamă DC599 și e prezentat în PUZ-ul lui Maurer ca fiind cale de acces spre cartier, împreună cu pasajul de la TOM. Și mai spun că o variantă ar fi legarea cartierului direct cu A4 (dar nu se specifică cum).
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

kitsune

Spațiile de servicii par terminate, totul e vopsit și marcat. Nu se mai vede nimeni lucrând. Dar accesul e blocat.

La fel și un pic mai încolo, la giratoriul suspendat și CIC

Powered by API/PUM imgur uploader

kitsune

Înțeleg de la șoferul care mă duce la aeroport și care stă în Poiana, că se lucrează la drumul dintre Poiana și nodul cu giratoriu suspendat. Pe partea spre Constanța, cartierul Tomis plus, nici o mișcare.
Spațiile de servicii par terminate, nu e nimeni pe acolo, în schimb la CIC mai au, am văzut o hală mare care încă nu are geamurile puse

bogdanstancu

Motivul pentru care niciun bec din zona nodului A2-A4 nu functioneaza este cunoscut?

Harry

COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. a anulat licitatia pentru Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru ,,Nod Rutier Cumpana A4 (km 16+700) – DN 39E deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme.

Anca_Emanuel

Știu că asta înseamnă o mare țeapă. Întrebarea e pentru cine e cu dedicație ?
A4 e deja făcută, problemele sunt la conexiuni.

Harry

In ultima sedinta de CL de pe anul asta pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de studiu de prefezabilitate pentru amenajare strada Amsterdam – tronsonul cuprins între bd. Tomis și str. Madrid - și intersecție sens giratoriu cu iluminare bd. Tomis, str. Amsterdam și str. Alexandru Sahia;

Este vorba de tronsonul 1 strada cu 2 benzi pe sens care asigura legatura intre noul nod rutier de la Poiana si bd Tomis.

TibiV

Adica amaratul ala de DC89, insa doar pe bucata de la Bulevardul Tomis pana la 10 metri de calea ferata...
Adica un drum de unul sau doua trei senvisuri / sendvisuri/ sandwichuri...
(toate 3 formele sunt acceptate, ca doar nu este pupaza din tei... Desi mi se pare o prostie... Ca doar nu controlez calculatorul din maus... Ma rog...)

De la calea ferata pana la DN3C mai mananci o paine, iar de la DN3C pana la noul nod rutier Poiana mai mananci doua-trei paini...
Deci nodul Poiana este inca tare departe.... :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

naivu

Braila-Galati sunt orase maricele dar nu prea reprezinta o destinatie in sine pt multa lume (sau multa marfa). De la pod de la Braila, proiectul ar fi logic sa continue spre V (-Buzau-Ploiesti) sau spre N (-Focsani-Bacau sau Tecuci-Barlad-Vaslui-Iasi), sau, mai stii, daca ne unim cu Rep Moldova spre NE (-Galati-Giurgiulesti-Chisinau). Exista vreun plan pt asta?

razvan96