[Nord-Vest] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Regiunea Nord-Vest

Started by Bogdan_Cluj, March 29, 2017, 10:29:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

klax187

https://zcj.ro/administratie/vesti-bune-pentru-taficul-din-cluj-banda-suplimentara-la-iesirea-din-aphiada-centura-de-la-martinesti-ajunge-pe-masa-guvernului--231013.html

QuoteDRDP, la solicitarea noastră, a reușit să facă demersurile și  să obțină aprobarea de la CFR, ca 9 km de la ieșirea din Apahida, de la sensul giratoriu, până la Răscruci să se suplimenteze drumul cu încă o bandă, lucrare ( :-[ ) cel mai probabil ( :-[ ) va fi gata cel mai probabil în luna septembrie", a declarat edilul, la un post de radio local.

Stie cineva mai multe detalii despre bucatica aceasta din articol?

M-am uitat pe harta si de la sensul giratoriu din Apahida pana la intrare in Rascruci sunt ~8.6 km.

Powered by API/PUM imgur uploader

elphax

sunt aproape 9 km de la giratoriu pana dupa intrarea in Rascruci unde exista intersectie semaforizata cu drumul care trece peste CF si duce in parcul industrial. In Jucu mai este o intersectie cu drum care trece peste CF si da in parc industrial, acolo sunt deja marcate 2 benzi ca sa ajute pe cei care ies spre dreapta ( sensul spre Rascruci)

asa cred ca ar trebui sa fie si sa ajute traficul navetistilor, nu are logica altfel :)
ar mai trebui un pod nou peste Somes pentru Bontida (Electric Castle)

Powered by API/PUM imgur uploader

RobertH

https://www.presasm.ro/moment-istoric-se-inaugureaza-podul-seini-pomi-dupa-zeci-de-ani-in-care-doar-am-asteptat-am-visat-si-am-sperat/

QuotePrimarul orașul Seini a anunțat pe pagina sa de socializare că săptămâna viitoare va avea loc inaugurarea podului care leagă județul Maramureș de Satu Mare.

Potrivit edilului localității Seini, Gabriela Florica Tulbure, inauguarea podului care leagă localitățile Seini și Pomi va avea loc joi, 14 aprilie.

O greseala :
QuoteEste primul pod peste Someș realizat după 1989. Până la inauguare, legătura dintre Seini și Pomi se făcea prin intermediul unui bac.

Primul pod peste Somes dupa '89 a fost cel de pe centura. Poate primul din judetul Maramures.

klax187

Pai pe la noi trece Somesul Mic. In situatia asa, cam are dreptate edilul.

RobertH

klax187

ijwtsh

Cu siguranta stiti de situatia podului de la Marisel.

In postarea asta (de pe Fb-ul lui Alin Tise), avem asa:

QuoteNe apropiem de final.
Paleea de susținere este aproape gata la podul din zona Gilău-Mărișel.
Menținem ritmul.
Vom relua circulația în câteva zile!

Am adaugat si o poza, in postare sunt mai multe.

Intrebare: asta nu e solutia finala, nu? Care sunt sansele ca asta sa fie solutia temporara care devine finala? (un arhicunoscut scenariu in programare, de altfel :D)

Sau se face solutia asta pana cand se face un alt drum temporar si apoi se vor pune sa refaca podul ca lumea?

klax187

m-am gandit si eu ca solutia asta temporara pare destul de ... trainica...

Pe de alta parte, stim cu totii cat dureaza pe la noi sa facem o evaluare, proiect, licitatie si executie.

florin74

E o solutie temporara data de expert.
Acum se lucreaza la solutia tehnica finala.

raulbogdan23

Continua lucrarile la DN1C

- pana aproape de noua benzinarie Rompetrol avem un prim strat de asfalt (poza 1 de mai jos)
- in continuare avem pregatit stratul de baza pentru a primi asfalt (poza 2 de mai jos)
- dupa Jucu continua decopertarile/sapaturi pentru extindere (fara poza)

Poze facute Sambata, 30.07.2022, nu se lucra pe traseu.