News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Ete, e ala din realitate ... prelucrat... la fel ca si restul imaginilor

iuli

Si pentru ca nenea_hartia s-a enervat, si din spirit de colegialitate eu zic sa nu-l lasam singur cu nervii ia si cititi si voi pe aici:

România, un El Dorado pentru asfaltatorii străini
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

anacronox

pentru ca tot a fost vorba de furtuni astazi, am prins un cadru interesant la furtuna din seara asta din Bucuresti

davyl

Superba imagine! In Belgia, sfarsitul de saptamana trecut a adus furtuni mari: grindina a ajuns si pana la marimea unui ou de gaina!!! Va imaginati pagubele facute masinilor parcate pe strada! Imi imaginez ca zilele astea, asigurarile si service-urile auto lucreaza 100% :(. Sa nu mai vorbim de alte pagube: case, culturi etc... :(

davyl

Quote from: nenea_hartia on June 08, 2014, 12:08:45 AM
Ăștia sunt nebuni... :lol:
Nebuni de legat... Imaginatie bogata: am vazut-o "live" pe DIGI! Mi-a luat cateva secunde sa imi dau seama ca nimic nu e real. Iar baiatul meu comenta langa mine: "uite, tati, pana si helicopterul e de aur!!!"  :lol:

Goldmund

Am vrut odata sa parchez in fata Garii de Nord(imi asteptam o ruda la gara si oricum eram doar pentru cateva zile in tara) si au venit la mine cativa colorati si m-au amenintat ca acolo e 'cu plata' parcarea si banii trebuie sa le dau lor. Am discutat ceva timp cu ei(habar nu aveam ca exista asa ceva in Bucuresti, intr-o capitala a unei tari din UE. Am ramas stupefiat si am zis ca anunt politia(cum as fi facut-o oriunde in lume) Baietii au ras si mi-au zis ca masina mea('straina') e in mare pericol. Am plecat de acolo pentru ca eu nu dau bani la mafie. Acum am citit un articol care mi-a amintit de acea neplacuta situatie, articol in care e vorba de ceva si mai incredibil decat situatia in sine:
"MAI a găsit soluţia împotriva celor care cer ilegal şoferilor bani la parcare: Pliante educative"
Nu, nu e gluma proasta, e singura solutie gasita de autoritatile statului roman
mai mult
http://www.mediafax.ro/social/mai-a-gasit-solutia-impotriva-celor-care-cer-ilegal-soferilor-bani-la-parcare-pliante-educative-12731343#comments

nenea_hartia

Quote from: iuli on June 10, 2014, 07:55:40 PM
Si pentru ca nenea_hartia s-a enervat, si din spirit de colegialitate eu zic sa nu-l lasam singur cu nervii ia si cititi si voi pe aici:

România, un El Dorado pentru asfaltatorii străini
Mulțumesc pentru sprijin. Cunosc personal oameni care au pierdut bani cu Romstrade. Pe un prieten arădean chiar l-am avertizat la vremea aceea să nu se bage, pentru că Romstrade deja nu-și mai plăteau nici proiectanții, dar el a făcut-o totuși, iar șanțurile lui gratuite de relocare a telecomunicațiilor stau și acum mărturie pe Hărți Google despre seriozitatea unor constructori români :(. O altă cunoștință din Timișoara a scăpat ca prin urechile acului de implicarea în acel proiect.

ciprebbe

Frumoss...

Si inca una marca TimesNewRoman
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

adiarc

un precedent excelent...pt ca avem o groaza de zone unde parapeti lipsesc , punand viata in pericol
pe centura Sb , avem si acum parapeti neinlocuiti , avariati imediat dupa inaugurare ( de peste 3 ani si jumatate !!!!!!!!! )
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

iuli

Știrea aia nu e veche de cel puțin o lună? Sincer nu am avut timp și chef să o citesc, doar titlul.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dr4qul4

E veche de vreo cativa ani, dar acum e si definitiva.
In weekend am fost pana la vidraru si am observat mai multe locuri unde s-au inlocuit parapeti.
Sa aibe vreo legatura?

Cred ca ne asteapta o campanie masiva de inlocuit parapeti. Poate isi face vreunul o fabrica de parapeti sa mearga treaba repede.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

nenea_hartia

^ Eu mă tem că nu se va întâmpla nimic. Acum câțiva ani au murit doi tineri care au intrat cu mașina într-un cal pe vechea A1, în apropiere de Pitești. Nici după această tragedie gardul de protecție nu a fost reparat sau completat.

alecu26

dupa o asemenea decizie, sau daca vor mai fi faze gen cai si animale mari pe autostrada, eu zic ca cel putin pe vechea A1...vom vedea automat restrictii d eviteza, posibil un mare semn de 110km/h pe toata lungime si declasificarea lui la drum Express.

Mie mi se pare horror zona unde trece autostrada prin padure si nu are parapeti. Acolo efectiv e inconstienta criminala.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).